Naar de inhoud

Regio West

KWBN gaat voor tevreden leden!

KWBN en Repucom brengen behoeften leden en consument nog scherper in beeld

Tevreden wandelaars en wandelorganisaties! Door waarde toe te voegen aan het KWBN-lidmaatschap. Door excellente service te verlenen. En door producten op maat te ontwikkelen voor elke wandelaar en wandelaanbieder met een passie voor wandelen. Dat is het ultieme doel van KWBN. Belangrijke voorwaarde is te weten wat leden, lidorganisaties en wandelaars van KWBN vinden en willen. Reden voor een uitgebreid onderzoek.

 

Namens Repucom en KWBN ondertekenen Sebastiaan Westerhout, managing director en Roel de Krijger, manager Service de samenwerkingsovereenkomst

Daarom is KWBN - na bemiddeling van Sport & Zaken - een samenwerking aangegaan met Repucom. Een internationaal toonaangevend bedrijf op het gebied van markt-, media- en sponsoringonderzoek in de sport.  In de komende maanden ondersteunt Repucom ons om wensen en behoeften van KWBN-leden en lidorganisaties te peilen. En brengen we daarnaast ook wensen en behoeften van niet gebonden wandelaars in kaart. Zo krijgen we beter in beeld wat leden en lidorganisaties concreet van KWBN verwachten. Maar bijvoorbeeld ook welke motieven wandelaars hebben om te gaan wandelen, in hoeverre ze zijn geïnteresseerd in een lidmaatschap bij een vereniging en wat zij vanuit hun passie voor het wandelen nodig hebben.

Jouw stem telt!
In september 2016 zet KWBN een breed onderzoek uit onder zijn leden. De ideale gelegenheid voor lidorganisaties en individuele leden om hun stem te laten horen. En invloed uit te oefenen op de product- en dienstontwikkeling van KWBN. Uiteraard stijgt de waarde van het onderzoek naarmate er meer leden aan deelnemen. Vandaar dat wij het onderzoek nu al voor aankondigen. En we er voor kiezen het onderzoek ná de zomervakantie uit te voeren. Meer informatie over het onderzoek lees je in de KWBN-nieuwsbrief van augustu. Mocht je vragen hebben, bel dan gerust met Roel de Krijger, manager Service. 

Eerdere berichten

Inloggen extranet


  • Vrijbuiter Samen buiten
    OAD
    Nederlandse Loterij