Naar de inhoud

Regio West

 

Afloop van de Cunera Wandeltocht.

 

Op zaterdag 11 juni liepen 273 wandelaars vanuit Rhenen door de bossen van de Utrechtse Heuvelrug o.a. via de Elsterse Plantage naar Amerongen,  Prattenburg, Achterberg, de Laarse Berg en de Grebbeberg terug naar Rhenen. Jammer dat het bij de start om 7.00 uur al behoorlijk regende en het om ongeveer 10 uur pas droog werd. Dat zal veel wandelaars thuis hebben gehouden! Maar ons niet! Om half zeven waren we op Kwintelooijen al bezig om de partytent op te zetten in de regen.

Terwijl wij de laatste jaren ca. 450 wandelaars konden inschrijven, stelde het aantal deelnemers ons wel wat teleur. Maar wie er wel op af kwamen, die waren enthousiast over de prachtige routes met mooie vergezichten. Na regen komt zonneschijn en dat ging op voor de middag, zodat we om 17.00 uur een droge partytent konden inpakken. Onderweg waren geen ongevallen of gezondheidsproblemen, dus de EHBO-ers behoefden niet uit te rukken. 

De netto-opbrengst, ca. € 1000 kan worden overgemaakt op de rekening van Diaconale Stichting “Hulp aan Câmpina” (ons goede doel).

                                                                                                                                                           Wim van Zanten