Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Samen staan we sterk!

Word lid van KWbN

Vind jij het belangrijk dat er een organisatie is die opkomt voor jouw belangen als wandelaar óf wandelaanbieder? Die jou ondersteunt, inspireert, motiveert en met andere wandelliefhebbers en -kenners verbindt? Word dan lid van KWbN en profiteer van de voordelen die we je bieden!

Lid worden als wandelaar

Als wandelaar kun je op twee manieren lid worden van KWbN: via een wandelvereniging of rechtstreeks als individueel lid. Het individuele lidmaatschap is ideaal als je wil profiteren van wandelextra's, maar je liever (nog) niet bij een vereniging aansluit. Je kunt kiezen uit drie verschillende lidmaatschapsvormen. Zo is er altijd eentje die bij jou past. 

Word je lid van een bij KWbN aangesloten wandelvereniging? Dan word je automatisch ook lid van KWbN. Je profiteert van dezelfde voordelen als individuele leden, maar ook van het complete aanbod van jouw vereniging.

Nieuwe leden

Lid worden als organisatie

Organiseert jouw vereniging, stichting of bedrijf activiteiten voor wandelaars? Dan kan je je als wandelaanbieder aansluiten bij KWbN. Als lidorganisatie van KWbN kun je een beroep doen op onze serviceorganisatie en profiteer je onder meer van onze kennis, advies, collectieve verzekeringen, innovatieve producten en grootschalige communicatie- en promotiemogelijkheden. 

Organisatielidmaatschap
Foto 1 - Lid worden

Wandeltrainers

Als wandelsporttrainer kun je bij KWbN een trainerslicentie aanvragen. Eén van de voorwaarden is dat je persoonlijk lid bent van KWbN. Net als wandelaars kun je daarbij kiezen uit een verenigings- of een individueel lidmaatschap en profiteer je van alle voordelen die daaraan verbonden zijn. Daarnaast kun je een een beroep doen op onze specifieke ondersteuning voor wandeltrainers en -coaches. 

Lidmaatschap voor wandelaars