Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Samen staan we sterk!

Word lid van KWbN

Vind jij het belangrijk dat er een organisatie is die opkomt voor jouw belangen als wandelaar óf wandelaanbieder? Die jou ondersteunt, inspireert, motiveert en met andere wandelliefhebbers en -kenners verbindt? Word dan lid van KWbN en profiteer van de voordelen die we je bieden!

Lid worden als wandelaar

Of je nu wandelt om je gezondheid te verbeteren, je hoofd leeg te maken, sportieve prestaties te leveren of gewoon om te genieten van de natuur... Bij KWbN zit je goed! Wil je optimaal genieten van wandelen? Word dan lid. We hebben verschillende lidmaatschappen, zodat je kunt kiezen voor de vorm die bij je past.

Ja, ik wil als wandelaar graag lid worden

Lid worden als organisatie

Organiseert jouw vereniging, stichting of bedrijf activiteiten voor wandelaars? Dan kan je je als wandelaanbieder aansluiten bij KWbN. Als lidorganisatie van KWbN kun je een beroep doen op onze serviceorganisatie en profiteer je onder meer van onze kennis, advies, collectieve verzekeringen, innovatieve producten en grootschalige communicatie- en promotiemogelijkheden. 

Ja, wij willen ons als organisatie graag aansluiten
Foto 1 - Lid worden

Wandeltrainers

Als wandeltrainer kun je bij KWbN een trainerslicentie aanvragen. Eén van de voorwaarden is dat je persoonlijk lid bent van KWbN. Net als wandelaars kun je daarbij kiezen uit verschillende lidmaatschappen en profiteer je van alle voordelen die daaraan verbonden zijn. Daarnaast kun je een een beroep doen op onze specifieke ondersteuning voor wandeltrainers en -coaches. 

* Let op! Als wandeltrainer kun je kiezen uit het lidmaatschap Basis of het lidmaatschap Compleet. 

Ja, ik wil als wandeltrainer graag lid worden