Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Beter af met het organisatielidmaatschap van KWbN

Organiseer je wandeltochten, wandelevenementen of andere activiteiten voor wandelaars? Sluit je dan aan bij Koninklijke Wandelbond Nederland en profiteer van de volgende voordelen:

Header | Organisatielid kwbn
 1. Meer deelnemers voor je wandeltocht of -evenement
  Promotie via Wandel.nl, ons inspiratieplatform voor wandelaars. Met een website die 3,7 miljoen keer per jaar wordt bezocht en een halfjaarlijkse bijlage bij het magazine Wandel.nl met de wandelagenda/wandeltochten (in een oplage van 60.000 exemplaren).
   
 2. Een professionele Avond4daagse
  Alles wat je nodig hebt voor een geslaagd kinderfeest: een organisatiehandboek, unieke medailles, promotie- en organisatiematerialen én landelijke uitstraling.
  Lees hier alles over het lidmaatschap voor Avond4daagse-organisaties.
    
 3. Extra aanbod voor je verenigingsleden
  Meer aantrekkingskracht met de KWbN-ledenpas (korting op tochten, evenementen en wandelproducten), het magazine Wandel.nl (4x per jaar wandelinfo en tips) én een halfjaarlijkse bijlage bij het magazine Wandel.nl met de wandelagenda/wandeltochten (in een oplage van 60.000 exemplaren).
   
 4. Je organisatie en je vrijwilligers goed verzekerd
  Een hele zorg minder dankzij onze collectieve aansprakelijkheids- én ongevallenverzekering.
   
 5. Selfservice via MijnKWBN.nl
  Via ons organisatieportaal beheer je zelf de gegevens van je organisatie, leden, tochten en evenementen en heb je 24/7 toegang tot een online kennisbank met praktische informatie.
   
 6. Sparren met je collega’s
  In heel Nederland organiseren we kleinschalige informatie- en netwerkbijeenkomsten waar je kennis en ervaringen kunt uitwisselen met medewerkers en vrijwilligers van andere wandelorganisaties.
   
 7. Ondersteuning en advies op maat
  In heel Nederland staan onze verenigingsondersteuners je met raad en daad terzijde; daarnaast helpen we je graag via onze KWbN-helpdesk: info@kwbn.nl, 024-3655575.

Andere interessante KWbN-producten

 • Online inschrijven en betalen voor deelnemers.
 • Online calamiteitenplan t.b.v. veilige wandeltochten. 
 • Organisatie- en promotiematerialen.
 • Opleiding en inzet van gecertificeerde trainers.

  Let op: voor deze producten en diensten betaal je meestal een extra bijdrage in de specifieke productie- en leveringskosten.

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in aansluiting bij KWbN of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@kwbn.nl of 024-3655575. Hier helpen we je direct verder of we brengen je in contact met een accountmanager bij jou in de buurt.

Lees meer over de bindingsvormen van KWbN

Meer informatie over lid worden bij KWbN

Klik op onderstaande button voor meer informatie rondom lidmaatschap bij KWbN.

Lid worden