Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Partners van KWbN

KWbN heeft diverse partners. We stellen ze hier graag aan je voor.

Paarse hei

Zorg van de Zaak Netwerk | Partner van wandelend Nederland

Meer informatie over Zorg van de Zaak

Zorg van de Zaak Netwerk is een netwerkorganisatie van bedrijven op het gebied van bedrijfszorg, leefstijlzorg, medische zorg, kraamzorg en verslavingszorg. Vanuit het netwerk wordt integrale ondersteuning rond impactvolle momenten geboden op het werk, thuis en in de (poli)kliniek. Hierdoor kunnen mensen blijven werken en meedoen in de samenleving. Zorg van de Zaak Netwerk en KWBN geloven dat wandelen de meest laagdrempelige en veelzijdige vorm van bewegen is en zodoende geschikt voor iedereen.

Wandelen wordt de komende jaren dan ook integraal onderdeel van de dienstverlening van het Zorg van de Zaak Netwerk.

Meer dan 2 miljoen Nederlanders hebben reuma, waarbij artrose het meest voorkomt. ReumaNederland heeft als doel om te zorgen voor een betere kwaliteit van leven met reuma. ReumaNederland zet zich in voor wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelingen, het bieden van betrouwbare informatie en het behartigen van de belangen van mensen met reuma. Op die manier wil zij ervoor zorgen dat mensen met reuma nu en in de toekomst zonder belemmeringen kunnen meedoen aan de samenleving.

RCN Vakantieparken biedt al meer dan 65 jaar een bijzondere combinatie van kampeerplaatsen en verblijfsaccommodaties. RCN heeft op dit moment 9 vakantieparken in Nederland, 8 campings in Frankrijk en 1 camping in Duitsland. Deze parken en campings liggen bij prachtige wandelgebieden. RCN Vakantieparken besteedt haar gehele winstuitkering aan maatschappelijke projecten en aan mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is.

Le Champion is met 20.000 leden één van de grootste sportverenigingen van Nederland. Circa 70% van de leden doet hoofdzakelijk aan hardlopen, 15% fietst met name en 15% wandelt vooral. Voor de organisatie van hardloop-, fiets- en wandelevenementen (met jaarlijks 200.000 deelnemers) en de sportreizen van Le Champion is een aparte stichting opgericht. Deze stichting heeft 28 professionals in dienst en kan een beroep doen op circa 4.000 vrijwilligers. 

Nederlandse Loterij is de naam achter 7 bekende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en Toto. Samen laten zij heel veel mensen winnen. Met een gevarieerd aanbod van leuke spellen en hoge winkansen, maar ook door elk jaar miljoenen te investeren in de Nederlandse sport en 18 goede doelen op het gebied van gezondheid en beweging. Ook KWBN ontvangt een bijdrage, waarmee Nederlandse Loterij een bijzondere partner van de wandelsport is. Datzelfde geldt voor iedereen die met de kansspelen van Nederlandse Loterij meespeelt. 

Reisorganisatie Oad is gespecialiseerd in bus- en rondreizen binnen en buiten Europa. Ruim 200 enthousiaste medewerkers organiseren o.a. stedentrips, trips naar Disneyland® Paris, tuinreizen, muziekreizen, riviercruises, rondreizen door verre landen en actieve vakanties op het gebied van wandelen, fietsen en wintersport. Je kunt deze reizen individueel boeken, maar door Oad ook een groepsreis op maat laten samenstellen. Samen met Oad én wandelaars werken we aan de verdere ontwikkeling van wandelreizen en promoten we arrangementen rondom de Vierdaagsen van Nijmegen, Marbella en Mallorca, alsmede de Walk Challenge Japan 2020.

OTC Medical BV is een marketing- en salesorganisatie voor over-the-counter producten, waaronder medicijnen. De organisatie verzorgt alle noodzakelijke activiteiten voor merken als Biofreeze, FLUIMICIL, Grahams, OHROPAX, Perskindol en Ultrasun en belevert daarbij alle drogisterijen, apotheken, supermarkten en gezondheidswinkels in Nederland. OTC Medical BV is Official Supplier van Wandel.nl. Met spierverzorgende middelen van het merk Perskindol helpt de organisatie ons bij onze missie om wandelaars optimaal te laten genieten.

STOX Energy Socks wil dat mensen zich fit en vitaal voelen. Het bedrijf ondersteunt daarbij met comfortabele en stijlvolle compressiesokken en -kousen. STOX Energy Socks zijn geschikt voor verschillende doeleinden, waaronder wandelen en andere sportactiviteiten. Bij de productie van de sokken wordt gebruik gemaakt van innovatieve materialen en de medische technologie van degressieve compressie. Die bevordert de bloedcirculatie in de benen. De hoge, geleidelijke druk geeft extra ondersteuning en voorkomt het gevoel van ‘zware’ benen en pijnlijk opgezwollen benen en voeten. STOX Energy Socks is official supplier van KWBN en helpt daarmee om wandelaars optimaal van wandelen te laten genieten.

Wallonië België Toerisme biedt informatie over de Ardennen en Wallonië. Deze streek in het zuiden van België is vanwege de vele wandelmogelijkheden zeer populair bij wandelaars. Het is een aantrekkelijke wandelbestemming vlakbij Nederland met heuvels, bossen, snelstromende riviertjes en uitzichtpunten, maar ook historische steden en dorpen. Wallonië België Toerisme biedt o.a. informatie over wandelroutes en trektochten, natuur, kunst en cultuur, culinair genot, muziek en folklore, ontspanning en wellness.

INTERSPORT (internationaal opgericht in 1968) is dé sportspeciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. Met circa 60 sportwinkels in Nederland en in totaal ruim 5.400 winkels in meer dan 40 landen is er altijd wel een INTERSPORT in de buurt! De INTERSPORT-winkels bieden een ruim assortiment aan topmerken, hebben internationale service- en garantievoorwaarden, gekwalificeerde medewerkers en zijn bij uitstek de specialist in o.a. voetbal, fitness, tennis, running, wandelen, zwemmen, indoor, wintersport en hockey.

Ook partner worden van KWbN?

Stuur een mail naar Gijs Janssen (g.janssen@kwbn.nl) en we nemen contact met je op.