Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Partners van KWbN

KWbN wil zoveel mogelijk Nederlanders via wandelen in beweging brengen én houden. Om dat te bereiken, werken we samen met bedrijven en andere organisaties. Al onze partners dragen wandelen een warm hart toe. Samen inspireren en faciliteren we wandelaars om met plezier en verantwoord op pad te gaan en behartigen we hun belangen.

Twee wandelaars slaan de handen ineen

We zijn trots op onze partners en blij met hun inbreng, daarom stellen we ze graag aan je voor.

Bij KWbN onderscheiden we vijf wandeldomeinen: Evenementen, Routes, Gezondheid, Reizen en Uitrusting. Onze domeinpartners zijn op die gebieden gespecialiseerd. Samen inspireren en faciliteren we wandelaars met relevante informatie, producten en diensten. Ons gezamenlijke doel is om wandelaars verantwoord en met plezier op pad te laten gaan.  

Onze suppliers leveren producten die wandelaars vooruithelpen. Samen promoten we die producten via ons platform Wandel.nl en/of tijdens wandeltochten en -evenementen.   

Met onze maatschappelijke partners zetten we ons in voor thema’s die van belang zijn voor onze samenleving en wandelen in het algemeen. Denk daarbij aan bewegen & gezondheid, de zorg voor natuur & milieu, een positief sportklimaat of het belang van vrijwilligerswerk.  

Partner worden van KWbN? Neem dan contact op met Sil Sanders: