Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Lange Afstand

Hou je van een sportieve uitdaging? Ga dan voor een lange afstandstocht! Zulke tochten zijn minimaal 59 kilometer lang. De bekendste zijn de Kennedymarsen; Long Distance Walks vormen de grootste uitdaging. Kennedy Walkers en Long Distance Walkers kennen elk hun eigen beloningssysteem en een landelijke ranglijst.

Lange afstandswandelaars
(Foto: Mari Smits)

Team Lange Afstand

Bij KWbN is het Team Lange Afstand actief. Het team komt op voor de belangen van lange afstandswandelaars en de organisatoren van lange afstandstochten in Nederland. Het team is onder meer verantwoordelijk voor de jaarlijkse lange afstandskalender, het beloningssysteem voor Kennedy en Long Distance Walkers en informatie en advies over de organisatie van lange afstandstochten. 

Meer over Team Lange Afstand
Kwbn 9731 KW 1600

Kennedymarsen

Een Kennedymars is een wandeltocht van 80 kilometer. Die afstand moet je aan één stuk en binnen 20 uur afleggen, met alleen korte onderbrekingen voor rust en verzorging. Loop je vaker een Kennedymars, dan kom je in aanmerking voor verschillende Kennedy Walker-beloningen en een plaats op de Kennedy Walker-ranglijst.

Meer informatie voor Kennedy Walkers
Kwbn 8509 LDW 1600 (1)

Long Distance Walks

Een Long Distance Walk is een wandeltocht van 105 km of meer. De betreffende afstand moet je aan één stuk wandelen in een tijdsbestek van maximaal 24 uur, met alleen korte onderbrekingen voor rust of verzorging. Loop je vaker een Long Distance Walk, dan kom je in aanmerking voor verschillende beloningen en een plaats op de LDW Rankinglijst.  

Meer informatie voor Long Distance Walkers