Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Organiseren

Informatie, producten en diensten met betrekking tot de organisatie van wandeltochten en -evenementen.

Bord vogelbroedgebied  verboden toegang

Toestemming voor wandeltocht in natuurgebied

Organiseer je een wandeltocht of Avond4daagse die over natuurterrein loopt? Overleg dan ruim van tevoren met de terreineigenaar wat op de gewenste datum wel en niet mogelijk is. Doe dat in elk geval voordat je de tochtdatum breed bekend maakt en routes gaat uitzetten. Gebiedstoestemming is namelijk niet vanzelfsprekend, zoals een aantal tochtorganisatoren recent heeft ervaren.  

Meer over toestemming van terreineigenaren

Online Calamiteitenplan

Veiligheid bij evenementen krijgt in ons land steeds meer aandacht. Exclusief voor lidorganisaties ontwikkelde KWbN daarom het Online Calamiteitenplan. Met dit computerprogramma creëer je voor elke wandeltocht binnen 2 uur een calamiteitenplan op maat. Dat plan voldoet dan ook aan alle actuele wet- en regelgeving. 

Online calamiteitenplan
Foto 1 - Organiseren
Online Inschrijven Mobiel Laten Zien

Online inschrijven en betalen

Vooraf makkelijk inschrijven én betalen, op elk moment van de dag. Deelnemers verwachten het en het bespaart jouw organisatie veel werk. Speciaal voor lidorganisaties heeft KWbN een online inschrijfsysteem dat volledig is afgestemd op de wandelpraktijk. Hier lees je alles over de mogelijkheden, de kosten en de wijze van aanvragen

Meer over Online Inschrijven van KWbN

Gratis Perskindol-samples bestellen

KWbN wil wandelaars optimaal laten genieten. Daarom promoten we samen met OTC Medical spierverzorgende middelen van het merk Perskindol. Als tochtorganisator kun je gratis samples met Perskindol-gel bestellen om uit te delen aan je deelnemers. Die zullen daar blij mee zijn, want de gel helpt bij het herstel van vermoeide en stramme benen en heeft een prettig verkoelend effect.  

Bestel je Perskindol-samples hier
perskindol