Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Organiseren

Informatie, producten en diensten met betrekking tot de organisatie van wandeltochten en -evenementen.

Elfstedenwandeltocht 1280

Vergunningen en toestemming

Organiseer je een wandeltocht of Avond4daagse, dan is de kans groot dat je een vergunning moet aanvragen. Loopt jouw tocht over een natuurterrein, dan moet je ook toestemming vragen aan de terreinbeheerder. Op deze pagina vind je informatie, tips en adviezen over het aanvragen daarvan.

 

Meer over vergunningen en toestemming

Sponsors werven: hoe pak je dat aan?

Inkomsten voor je wandeltocht haal je vooral uit de inschrijvingen, maar ook sponsoring biedt mogelijkheden. Een uitgewerkt plan en een persoonlijke benadering werken het best. Benadruk vooral de voordelen voor de sponsor en bied verschillende sponsorpakketten, maar houd ook ruimte voor eigen ideeën van de sponsor.

Bekijk de tips
Shutterstock 1143700748 Ivo Antonie De Rooij Shutterstock Com
Foto 1 - Organiseren

Online Calamiteitenplan

Veiligheid bij evenementen krijgt in ons land steeds meer aandacht. Exclusief voor lidorganisaties ontwikkelde KWbN daarom het Online Calamiteitenplan. Met dit computerprogramma creëer je voor elke wandeltocht binnen 2 uur een calamiteitenplan op maat. Dat plan voldoet dan ook aan alle actuele wet- en regelgeving. 

Online calamiteitenplan

Online inschrijven en betalen

Vooraf makkelijk inschrijven én betalen, op elk moment van de dag. Deelnemers verwachten het en het bespaart jouw organisatie veel werk. Speciaal voor lidorganisaties heeft KWbN een online inschrijfsysteem dat volledig is afgestemd op de wandelpraktijk. Hier lees je alles over de mogelijkheden, de kosten en de wijze van aanvragen

Meer over Online Inschrijven van KWbN
Online Inschrijven Mobiel Laten Zien
perskindol

Gratis Perskindol-samples bestellen

KWbN wil wandelaars optimaal laten genieten. Daarom promoten we samen met OTC Medical spierverzorgende middelen van het merk Perskindol. Als tochtorganisator kun je gratis samples met Perskindol-gel bestellen om uit te delen aan je deelnemers. Die zullen daar blij mee zijn, want de gel helpt bij het herstel van vermoeide en stramme benen en heeft een prettig verkoelend effect.  

Bestel je Perskindol-samples hier