Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Team Lange Afstand

Team Lange Afstand van KWbN komt op voor de belangen van lange afstandswandelaars en de organisatoren van lange afstandstochten in Nederland. Het team is onder meer verantwoordelijk voor de jaarlijkse lange afstandskalender, het beloningssysteem voor Kennedy en Long Distance Walkers én informatie en advies over de organisatie van lange afstandstochten.

Lange afstandswandelaars
(Foto: Mari Smits)

Team Lange Afstand organiseert jaarlijks een bijeenkomst voor organisatoren van lange afstandstochten om samen tot een afgewogen kalender voor lange afstandswandelaars te komen. Daarnaast zet het team zich in voor de promotie en instandhouding van het lange afstands- en prestatiewandelen in Nederland.  

Team Lange Afstand is ook verantwoordelijk voor het beloningssysteem voor Kennedy en Long Distance Walkers, inclusief stempelrecht voor organisatoren en de publicatie van ranglijsten (via deze website). 

Organisatoren kunnen bij het team terecht voor informatie en advies over de organisatie van lange afstandstochten en de specifieke regels daarvoor. Team Lange Afstand ziet erop toe dat die regels ook worden nageleefd.

Samenstelling en verdeling van taken:

 • Rino Hamelink

  Voorzitter Team Lange Afstand

 • Jan Hacking

  Tochtcoördinator Team Lange Afstand

 • Frank Marchand

  Lid Team Lange Afstand

 • Mari Smits

  Secretaris Team Lange Afstand

 • Miranda Janssen

  Coördinator Verenigingsondersteuning

  m.janssen@kwbn.nl

  024-3655 577

 • Antoinet van der Meer-Gertsen

  Managementassistente

  a.gertsen@kwbn.nl

  024-3655 592

Vragen?

Neem dan contact met ons op via info@kwbn.nl of 024-3655575.