Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

KWbN is er voor jou!

Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN) biedt iedere wandelaar voordelen op maat. Met drie verschillende lidmaatschapsvormen kies je het lidmaatschap dat bij je past en bieden we je zelfs meer keuzevrijheid. Hieronder lees je er alles over.

Header | /lid-worden2

Word lid van KWbN en profiteer optimaal

KWbN is dé wandelorganisatie voor wandelaanbieders en wandelaars. Of je nu wandelt om je gezondheid te verbeteren, je hoofd leeg te maken, sportieve prestaties te leveren of gewoon om te genieten van de natuur... Bij KWbN zit je goed! Wil je optimaal genieten van wandelen? Word dan lid. We hebben verschillende lidmaatschappen, zodat je kunt kiezen voor de vorm die bij je past.

Al lid van een wandelvereniging?

Ben je lid van een bij KWbN aangesloten wandelvereniging, dan profiteer je optimaal als je ook een KWbN-lidmaatschap afsluit. De vaste koppeling die eerder bestond, verdween per 1 januari 2023. Je bepaalt nu dus zelf hoe je jouw lidmaatschap invult.

Wil je naast je lidmaatschap bij de lokale vereniging ook lid worden/blijven van KWbN? Dan kun je jouw KWbN-lidmaatschap ook via jouw vereniging afsluiten. Je kunt dan kiezen uit het lidmaatschap Compleet of Basis. Met Compleet kun je gebruik maken van alle voordelen van het basislidmaatschap én ontvang je vier keer per jaar het magazine. De prijs voor dit lidmaatschap stellen de wandelorganisaties zelf vast. Informeer bij de vereniging van jouw keuze naar de tarieven.

Kies uit de volgende mogelijkheden

KWbN biedt de keuze uit 3 verschillende lidmaatschapsvormen, zodat je kunt kiezen voor de optie die het beste bij je past. Onderstaande tarieven gelden met ingang van 1 januari 2023 en als je het lidmaatschap rechtstreeks bij KWbN afsluit.

Wandelvoordeelpas Voorbeeld 2023

Optie 1: Lidmaatschap Basis

2023: € 20,-

  • Korting op KWbN-wandeltochten met de digitale Wandelvoordeelpas, waaronder €5 korting op de inschrijving van de 4Daagse Nijmegen
  • Aantrekkelijke kortingen op diverse wandelproducten en -diensten.
Afbeelding Magazine

Optie 2: Magazine Wandel.nl

2023: € 27,95

  • Vier keer per jaar Magazine Wandel.nl

Let op: bij deze optie ontvang je geen Wandelvoordeelpas. Wil je gebruik maken van de diverse aantrekkelijke kortingen én magazine Wandel.nl ontvangen? Kies dan voor het lidmaatschap Compleet.

Alles In 1 2023 (1)

Optie 3: Lidmaatschap Compleet

2023: € 35,-

  • Korting op KWbN-wandeltochten met de digitale Wandelvoordeelpas, waaronder €5 korting op de inschrijving van de 4Daagse Nijmegen
  • Aantrekkelijke kortingen op diverse wandelproducten en -diensten.
  • Vier keer per jaar Magazine Wandel.nl
  • Halfjaarlijkse Wandelagenda bij 2 edities van Magazine Wandel.nl

Lid worden van KWbN? Klik op onderstaande button en wees welkom bij dé wandelorganisatie voor wandelaanbieders en wandelaars!

Ik word lid
Banner Help Mee

Doneer aan KWbN

Wil jij meehelpen om zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen via wandelen? Word dan donateur. Met jouw gift kunnen we hier nog meer energie in stoppen! We zijn blij met elke gift. Op wandel.nl, onze website vol wandelinspiratie, lees je er alles over.

Help mee