Naar de inhoud

Nog 75 plaatsen voor Wandeltrainersdag beschikbaar

Twee weken nadat de inschrijving van start ging, hebben zich al 325 enthousiaste wandeltrainers aangemeld voor de 9e Wandeltrainersdag op zaterdag 28 maart in Amersfoort. Komende editie is er plek voor maximaal 400 wandeltrainers, dus schrijf je nu in!

In samenwerking met KWBN organiseert Stichting Running 20/20 wederom een kennis- en netwerkdag vol inspirerende, praktische, leerzame en gezellige activiteiten. Locatie: Fit Academie Bokkeduinen in Amersfoort. 

De Wandeltrainersdag biedt dit jaar 60% aan nieuwe workshops! Elders op deze website vind je het dagprogramma en het complete aanbod van inspiratiesessies en workshops. Zo kun je jezelf goed oriënteren voordat je gaat inschrijven. Je hebt op dit moment nog keuze uit zo'n 35 workshops!

Heb je iets met wandelen? Werk je aan het verbeteren van leefstijl? Wil je jouw expertise verruimen en vaardigheden uitbreiden? Meld je dan aan voor de 9e editie van de Wandeltrainersdag!  

Vitaal met Olga!

Niemand minder dan Olga Commandeur verzorgt dit jaar de plenaire opening. Al vanaf 2002 laat zij dagelijks meer dan 100.000 mensen voor de buis bewegen via het programma 'Nederland in Beweging!' Daarnaast geeft zij met veel plezier en succes presentaties, interactieve workshops en clinics in het land om een vitale leefstijl te promoten. Haar deelnemers leren veel over zichzelf, hun lichaam, voeding, wat bewegen met je doet en het belang van een goede houding.

Inschrijven

Gediplomeerde wandeltrainers, leefstijlcoaches en overige geïnteresseerden kunnen zich aanmelden. Schrijf je snel in, want de inschrijvingen stromen binnen! Per workshop is er een limiet voor het aantal deelnemers. Voorwaarden, tarieven en de inschrijfbutton vind je via deze link.

Eerdere berichten

  • april 2020
  • maart 2020
  • februari 2020
  • januari 2020
  • december 2019
  • november 2019