Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Geen Home Edition in 2022

De coronamaatregelen zijn bijna allemaal afgeschaald. En dat biedt weer kansen voor de originele Avond4daagse! We horen dan ook van zeer veel organisaties dat zij weer een reguliere Avond4daagse organiseren. Daarom focussen we ons op de ondersteuning en promotie van die Avond4daagsen en besloten we in 2022 geen Avond4daagse – Home Edition aan te bieden.

Moeder kijkt op telefoon voor Avond4daagse - Home Edition met twee zoons en oma

Behoefte

Uit onze vorig jaar gehouden enquête bleek dat de meeste deelnemers de voorkeur geven aan een reguliere Avond4daagse, dus met z’n allen tegelijk lopen én een feestelijke intocht op het einde. We focussen ons dit jaar dan ook volledig op de ondersteuning en promotie van de reguliere Avond4daagsen.  

Alternatief

Mochten er toch dringende verzoeken komen tot deelname uit een gebied waar geen Avond4daagse organisatie is én heeft de aanvrager niet de mogelijkheid zelf een Avond4daagse te organiseren, dan bekijken we nog wel de mogelijkheden van een lokaal digitaal alternatief. Deze mogelijkheid zullen we echter niet actief promoten en bieden we alleen aan als er geen Avond4daagse organisatie in de buurt is. Zo voldoen we nog wel aan onze missie om zoveel mogelijk kinderen in beweging te brengen. Zit jij als Avond4daagse organisatie wél in de buurt van een aanvrager, dan brengen we jullie uiteraard met elkaar in contact.