Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Het Kinderen voor Kinderen Avond4daagse lied is uit!

20 mei is het Kinderen voor Kinderen lied “Avond4daagse” verschenen. Het is de bedoeling dat “Avond4daagse” hét lied wordt voor de komende jaren. We roepen je dan ook op om het nummer veel te draaien tijdens jouw Avond4daagse. Het zal bij kinderen een feest van herkenning zijn en de feestvreugde nog verder vergroten.

Avond4daagse Logo Kinderen Voor Kinderen

Zo draai je “Avond4daagse”

Het lied “Avond4daagse” vind je op YouTube, Spotify, kinderenvoorkinderen.nl en avond4daagse.nl. Wil je het draaien tijdens jouw evenement, dan kun je het nummer via Spotify afspelen. Het beste kun je hiervoor een betaald account hebben (Spotify Premium), zodat je geen reclame tussendoor krijgt. Met een betaald account kun je ook nummers afspelen zonder internetverbinding, Deze moet je dan wel vooraf downloaden. Tip: maak een playlist met de leukste kindernummers en laat “Avond4daagse” er herhaaldelijk in terugkomen. Op de website van Spotify lees je alles over kosten en opzegtermijn. Ben je niet in de gelegenheid een betaald account af te sluiten, laat het ons weten via info@avond4daagse.nl en we kijken hoe we je verder kunnen helpen. 

Zingende en dansende kinderen van Kinderen voor Kinderen
Foto: Wiebke Wilting

Promotie “Avond4daagse”

Wat is er leuker dan dat alle kinderen samen de finish over wandelen terwijl ze  “Avond4daagse” zingen? We roepen je dan ook op mee te helpen het lied te promoten. Dus: plaats de link naar YouTube en/of Spotify op jouw website, deel ze via jouw social mediakanalen en besteed aandacht aan het lied in jouw nieuwsbrief. In de toolkit vind je kant-en-klare teksten en leuke foto’s om het je makkelijk te maken.