Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Nieuw: The Daily Mile Avond4daagse Challenge

In samenwerking met JOGG (Gezonde Jeugd Gezonde Toekomst) presenteren wij in april: The Daily Mile Avond4daagse Challenge. Scholen die deelnemen aan The Daily Mile, onderdeel van JOGG, kunnen dan zes weken lang leuke opdrachten uitvoeren ter voorbereiding op de Avond4daagse. Zo staan de kinderen goed voorbereid aan de start van de échte Avond4daagse. En het biedt ons mooie promotie van de Avond4daagse.

Erben Wennemars loopt met deelnemers The Daily Mile

Over The Daily Mile

Met The Daily Mile streeft JOGG ernaar dat kinderen 3x per week 15 minuten (hard)lopen op school met als doel blijere en fittere kinderen. The Daily Mile is heel eenvoudig in te zetten en heeft erkenningsstatus ‘goede aanwijzingen voor effectiviteit’. Inmiddels nemen al meer dan 600 scholen in heel Nederland deel.  

Avond4daagse Challenge

Wij ontwikkelden voor The Daily Mile Avond4daagse Challenge drie momenten per week waarbij de kinderen op een speelse manier bewegen. Tijdens de onderdelen Brainboosters, Wandelbootcamp en The Daily Mile werken de leerlingen aan een fitte geest in een vitaal lichaam en trainen ze hun spieren en verbeteren hun conditie. Na afloop ontvangen ze een diploma dat verklaart dat ze fit genoeg zijn voor de Avond4daagse! Op het diploma verwijzen we naar avond4daagse.nl voor de Avond4daagse bij hen in de buurt en roepen we ze op met de hele klas mee te doen. 

Diploma The Daily Mile Avond4daagse Challenge

Promotie

Op deze kaart kun je zien of de scholen in jouw omgeving al deelnemen aan The Daily Mile. Heb jij goede contacten met ze, informeer dan eens of ze ook meedoen aan de Avond4daagse Challenge van The Daily Mile. Is dat zo, dan kun je hier in jouw lokale promotie ook op aanhaken. Nemen de scholen nog niet deel aan The Daily Mile, dan kunnen ze zich op www.thedailymile.nl gratis aanmelden voor een startpakket, waarin ze vanaf 17 maart ook de Avond4daagse Challenge aantreffen.