Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Nieuwe Avond4daagse website!

De Avond4daagse website is vernieuwd! Met een nieuw uiterlijk is hij weer helemaal van deze tijd. Ook wordt jouw Avond4daagse nu nog duidelijker weergegeven. Neem snel een kijkje.

Homepage nieuwe Avond4daagse website

Feestje

De Avond4daagse website is vanaf nu met name gericht op deelnemers. Alle informatie voor jou als organisator vind je voortaan op https://www.kwbn.nl/organiseren/avond4daagse
Op www.avond4daagse.nl is meer ruimte voor beeld. Zo kunnen we het Avond4daagse feestje nog beter overbrengen bij de deelnemers. Ook de agenda onderging een verbetering. Met een nieuwe pagina-indeling is de info over jouw evenement nog duidelijker weergegeven.

Controle

Bij de overgang hebben we steekproefsgewijs gecheckt of alles goed werkt. Kijk voor de zekerheid even op jouw pagina in de agenda of alle informatie juist weergegeven wordt en of de links werken. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ze door naar info@avond4daagse.nl.

Cadeau

Om de lancering van de nieuwe website te vieren, ontvangen bezoekers in april 15% korting in de Avond4daagse webshop. Die korting geldt natuurlijk ook voor jou. Dus heb je nog materialen nodig voor je Avond4daagse? Of wil je jullie team in het nieuw steken? Met de kortingscode: ap3h8869 krijg je t/m 30 april 2022 15% korting in de Avond4daagse webshop.