Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Polsbandjes ook te gebruiken in 2022

In 2020 stelden we in samenwerking met ReumaNederland polsbandjes beschikbaar voor de deelnemers aan de Avond4daagse. Deze bandjes zijn de afgelopen jaren - in verband met de noodgedwongen afgelasting van vele Avond4daagsen - nauwelijks gebruikt. Maar natuurlijk kun je deze dit jaar wel gebruiken.

Avond4daagse polsbandjes

Duurzaam

De polsbandjes kun je uitreiken aan deelnemers die betaald hebben. De bandjes zijn gemaakt van stevig papier (tyvek), waardoor ze vier dagen kunnen blijven zitten. Je kunt ze dus gebruiken als controlemiddel van deelnemers die de Avond4daagse lopen. Daarnaast is het voor kinderen vaak een leuke gadget en aandenken.

Logo ReumaNederland

Samenwerking ReumaNederland

Het aanbieden van de polsbandjes is mogelijk gemaakt door onze partner ReumaNederland. Op het polsbandje staat een QR-code. Als deelnemers deze scannen met hun smartphone, worden zij naar de website van ReumaNederland geleid. Op deze pagina vinden zij meer informatie over kinderen voor wie het niet zo vanzelfsprekend is om de Avond4daagse te lopen. Momenteel legt ReumaNederland de laatste hand aan deze pagina, die ten tijde van de Avond4daagse online staat.

Bijbestellen nog mogelijk

Heb je nog geen polsbandjes besteld, maar wil je die wel graag aanbieden aan jouw deelnemers? Dan kun je deze bestellen door een mail te sturen naar: info@avond4daagse.nl. We hebben nog beperkte voorraad, op=op.