Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

15% korting op gehele assortiment webshop Profeit

Profeit heeft in haar assortiment tal van producten die je van dienst zijn bij wandeltochten. Leden van KWbN krijgen met de speciale kortingscode op alle producten een vaste korting van 15%.

Header | /wandelvoordeelpas-profeit

'Eerste hulp op reis', dat is de slogan van webshop Profeit. de webshop biedt een ruim assortiment aan van gebruiksvriendelijke producten binnen de sport-, recreatie en outdoorwereld. Zo ook een tal van producten die van dienst zijn tijdens je wandelingen. Denk hierbij aan anti-insecten middelen, ehbo-sets, mini opvouwbare paraplu's en heupflessen. Ook heeft Profeit een heus 'veilig wandelen pakket' in het assortiment. Handig als de donkere dagen zich weer aandienen.

/wandelvoordeelpas-profeit1

Veiligheid bij wandelen in het donker

Als de donkere dagen zich weer aandienen, zal je wat extra veiligheid en voorzorgsmaatregelen kunnen treffen wanneer je een avondwandeling gaat maken. Zelfs als je in het begin van de middag begint te wandelen zou het kunnen gebeuren dat je iets later thuiskomt dan gedacht. Het 'veilig wandel pakket' van Profeit bestaat uit producten die je veiligheid tijdens het wandelen bij schemering garanderen. Aangevuld met artikelen die altijd handig zijn tijdens je wandelingen. Inhoud: led hoofdlamp, reflectieband met led verlichting, reflectievest, zaklamp mini led, foot powder, mini opvouwbare paraplu, poncho, toiletbril cover.

 

Hoe ontvang je de korting?

Gebruik bij jouw bestelling via www.profeit.eu de speciale kortingscode. Deze code vind je bij via je Wandelvoordeelpas in de Wandel.nl-app.

Nog geen lid van KWbN?

Klik op onderstaande button om je aan te melden en van deze en nog vele andere kortingen te profiteren. 

Lid worden
Wandelaars In Meinerswijk 4

Bekijk alle voordelen van de Wandelvoordeelpas

Klik hier