Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Verenigingsondersteuning

Is jouw wandelorganisatie aangesloten bij KWbN? Dan kun je met al je vragen terecht bij onze medewerkers en vrijwilligers Verenigingsondersteuning. Ze zijn in heel Nederland actief, dus er is altijd iemand in de buurt die je verder kan helpen met een kort antwoord, aanvullende informatie of een advies op maat.

Twee wandelaars slaan de handen ineen

KWBN wil je zo goed, zo snel en zo dicht mogelijk bij huis van dienst zijn. Daarom is het handig als je direct contact opneemt met de juiste deskundige binnen je eigen regio. Wie dat is, kun je bepalen aan de hand van het onderstaande overzicht. 

Accountmanagers

Onze accountmanagers houden actief contact met de (nieuwe) lidorganisaties binnen hun regio. Dat doen zij via 1-op-1 contact en via bijeenkomsten. Bij een accountmanager kun je terecht met al je vragen over producten, diensten en procedures van KWbN én met praktijkvragen waarvoor je niet terecht kunt bij de overige specialisten in dit overzicht.

Coördinator Avond4daagse

Avond4daagse-coördinatoren ondersteunen je bij het organiseren van een Avond4daagse. Zij zijn contactpersoon voor al je vragen over alle mogelijke organisatieaspecten, promotiematerialen en medailles.

Onze Avond4daagse-coördinatoren op avond4daagse.nl

Tochtcoördinator

Regionale tochtcoördinatoren ondersteunen bij het samenstellen van de landelijke wandelagenda van KWbN. Zij zijn contactpersoon voor het plannen van je wandelevenement(en) en het (tijdig) invoeren van tochtgegevens in de wandeldatabase van KWbN.

Kwaliteitsadviseur

Kwaliteitsadviseurs helpen je om de kwaliteit van je wandeltocht of -evenement te verbeteren. Op jouw verzoek bezoeken ze je tocht, geven ze tips en adviezen over alle mogelijke organisatie-aspecten en beantwoorden ze al je vragen daarover. Kwaliteitsadviseurs vormen samen met onze accountmanagers één gezamenlijk team.  

 

 

Meer informatie

Is het niet duidelijk bij wie je moet zijn of heb je een hele algemene vraag? Dan helpen we je graag verder via de KWbN-helpdesk: info@kwbn.nl, 024-3655575.