Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Belangrijk verzoek voor ledenadministrateurs

KWbN wil nieuwe leden goed en snel informeren over hun digitale ledenpas. Dat kan alleen als we over hun e-mailadres beschikken. Daarom verzoeken we je om nieuwe verenigingsleden altijd om hun e-mailadres te vragen en dat vervolgens te registreren in de KWbN-ledenadministratie.

In december introduceerden we voor al onze leden de digitale ledenpas (Wandelvoordeelpas). Goed voor het milieu, altijd bij de hand en passend bij de behoefte van steeds meer wandelaars om zaken digitaal te regelen.

Om de overgang van een fysieke naar een digitale pas te vergemakkelijken, stuurden we onze leden voor 2022 nog een papieren pas. Dat doen we echter niet meer in het geval van nieuwe individuele leden. Sinds 1 januari ontvangen die van ons alleen nog een e-mail, met het bericht dat zij de digitale ledenpas kunnen downloaden via de Wandel.nl-app.

Op korte termijn gaan we dit ook zo doen voor nieuwe verenigingsleden. Daarbij is het van groot belang dat we over het e-mailadres van de betreffende leden beschikken. Vandaar het verzoek om nieuwe leden ook altijd om hun e-mailadres te vragen en dit te registreren in de KWbN-ledenadministratie. Alleen op die manier kunnen wij nieuwe verenigingsleden goed en snel over hun digitale ledenpas informeren.