Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Extra inkomsten met de Clubloterij

Kan jouw organisatie wel wat extra inkomsten gebruiken? Doe dan mee met de Clubloterij. Dat is een nieuw initiatief van NOC*NSF om de Nederlandse sport een financiële boost te geven. Alle sportclubs in Nederland kunnen eraan meedoen, dus ook jouw wandelvereniging of –stichting.

Clubloterij Header

Meedoen aan de Clubloterij betekent dat je Clubloten verkoopt aan je leden, deelnemers, sponsors en ieder ander die jouw organisatie een warm hart toedraagt. Daarvoor hoef je niet langs de deuren, want de verkoop vindt plaats via het online platform van de Clubloterij. Een lot kost € 2,50, waarvan 80% (ofwel 2 euro) rechtstreeks naar jouw club gaat.  

NOC*NSF helpt je om zoveel mogelijk loten te verkopen. Naast het verkoopplatform stelt zij namelijk ook communicatiemiddelen en aantrekkelijke landelijke prijzen beschikbaar.  Als je wil, kan je daar zelf nog lokale prijzen aan toevoegen.

Hoe doe je mee?

 1. Meld je aan
  Meld je aan als contactpersoon van jouw organisatie via een mail naar support@clublot.nl. Geef in de mail aan dat jouw organisatie lid is van KWbN.  
   
 2. Activeer en beheer
  Na een controle ontvang je binnen 1 werkdag een e-mail met een persoonlijke activatielink. Klik op de link om je eigen clubpagina te beheren. Voeg bijvoorbeeld je eigen logo en clubkleuren toe. 
   
 3. Verifieer IBAN
  Verifieer zo snel mogelijk het IBAN-nummer van jouw organisatie, want hierop ontvang je de maandelijkse uitbetaling van de lotenverkoop. Zonder geverifieerde bankrekening is dat niet mogelijk. De uitbetalingen zijn op 12 april, 12 mei en 14 juni 2024.

 4. Stimuleer lotenverkoop
  Gebruik de toolkit met kant-en-klaar communicatiemateriaal om de lotenverkoop te stimuleren. Als je wil, kan je als club zelf prijzen toevoegen om het meespelen nóg aantrekkelijker te maken. Je kunt loten verkopen tot 12 juni, de dag van de landelijke trekking (ook de laatste dag van de vergunning voor de Clubloterij).

 5. Landelijke trekking 12 juni 2024
  Jouw spelers én jouw organisatie maken 10x kans op € 10.000. Hoe meer loten je verkoopt, hoe groter de kans dat je één of zelfs meer hoofdprijzen wint. 

Meer informatie

 • Voor meer informatie kunnen sportclubs én spelers (mensen die loten willen kopen) terecht op www.clublot.nl.
 • Heb je na het lezen van de informatie nog vragen, kijk dan eerst bij de Veelgestelde vragen.
 • Staat het antwoord op jouw vraag daar niet bij, dan kun je contact opnemen via support@clublot.nl.
 • Als club kun je je ook aanmelden voor een nieuwsbrief met informatie en tips om de verkoop van je loten te stimuleren. 

Benieuwd hoe een standaard-clubpagina eruit ziet? Zie het voorbeeld hieronder: 

Clubloterij Pagina Trekvogels Onaangepast