Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Bijscholing 'Wandeltraining met gebruik van klein materiaal'

Breng meer variatie in je wandeltraining door met (fitness) materialen te werken. In deze bijscholing leer je hoe je een aantal makkelijk mee te nemen materialen kunt inzetten bij een wandeltraining. De toegepaste materialen zijn bovendien relatief goedkoop in aanschaf. Ze kunnen gebruikt worden bij diverse trainingsvormen zoals: Sportief Wandelen, WandelBootcamp en Nordic Walking en Hardlooptrainingen.

Wandeltraining met materialen

De bijscholing wordt voor een groot gedeelte met praktijkvoorbeelden ingevuld. Oefenstofvoorbeelden met o.a. handhalters, flesjes, diverse weerstandsbanden en minibands om een hele training mee in te vullen. Na afloop van deze applicatie ontvangen de deelnemers een hand-out met een beschrijving van de oefenstof en verdere tips voor gebruik van deze materialen.

Datum: zaterdag 7 oktober 2023
Tijd: 9.30–14.00 uur

Licentiepunten KWbN: 2 punten
Locatie: Wijkcentrum De Vlieger, Groen-blauwlaan 133, 2718 GH Zoetermeer
Kosten: € 65 (incl. drankje en reader)

Als je je wilt inschrijven voor deze bijscholing stuur dan een mailtje naar: mvanderven@ziggo.nl.

Je ontvangt dan een inschrijfformulier met betalingsgegevens. Betaling is definitieve aanmelding. Minimale aantal deelnemers is 8, maximale aantal deelnemers is 15.

LET OP: deze bijscholing is inmiddels vol. Je kunt je alleen nog aanmelden voor de reservelijst of alvast voor de volgende workshop op 10 februari 2024.