Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Wandeltrainersdag

Ook in 2021 kunnen we de Wandeltrainersdag nog niet organiseren zoals jullie gewend waren. Wel bieden we andere mogelijkheden om kennis en inspiratie op te doen. Zo hebben we met succes een aantal webinars verzorgd, versturen we nieuwsbrieven voor wandelsporttrainers en FitStap-coaches en houden we de protocollen en adviezen voor wandeltraining en wandelgroepen up-to-date. Daarnaast kijken we wat er wellicht in een kleinschalige vorm mogelijk is wat betreft fysieke bijeenkomsten.

Juichende deelneemster WandelTrainersDag

KWbN heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met diverse activiteiten on- en offline willen we jou een inspirerende en interactieve kennis- en netwerkdag blijven bieden. De huidige omstandigheden, kabinetsbeleid, RIVM-richtlijnen en de mogelijkheden van de beoogde locatie staan ons dit echter niet toe.  

We gaan leuke initiatieven voor jou ontplooien, zodat je kennis en inspiratie blijft opdoen. Naast de webinars blijven we kijken wat de mogelijkheden zijn voor workshops en bijscholingen. Op deze manier blijven we in contact én kun je als licentiehouder toch licentiepunten behalen. Het spreekt vanzelf dat we voorlopig nog coulant omgaan met het behaalde aantal licentiepunten.   

Mocht je vragen en/of suggesties hebben, laat ons dit gerust weten via opleidingen@kwbn.nl

We hopen je snel weer te zien tijdens een van onze vele activiteiten! 

Team opleidingen KWbN