Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Save the date 25 november

Wandeltrainersdag 2023

De Wandeltrainersdag is er voor iedereen die een rol speelt in het begeleiden van wandelaars, hoe klein of groot die rol ook is. Dit is dé dag waarop we samen komen om onze kennis te vergroten, te connecten en te genieten van een dag vol inspiratie, praktische tips, en leuke activiteiten. Laat je meeslepen door de positieve energie terwijl je collega's ontmoet uit alle uithoeken van ons mooie land.

Wtd15 8601

Goed nieuws voor alle wandeltrainers!

Na een aantal jaren afwezigheid, organiseren we in samenwerking met de Atletiekunie de Wandeltrainersdag weer op Papendal. Hét evenement voor alle wandeltrainers van Nederland, zowel voor Sportief Wandelen als Nordic Walking. Dus ook voor jou! Zodat jij weer nieuwe kennis en inspiratie op kan doen en jouw trainingsgroep gaat verrassen met nieuwe inzichten en oefeningen.

 

 

Programma

Het programma is bekend! Op www.wandeltrainersdag.nl vindt je alle informatie over de inschrijving, de workshops en het tijdschema!

Wij nodigen je graag uit op het grootste topsporttrainingscentrum van Nederland: Papendal! Op zaterdag 25 november 2023 sta jij centraal en ga je in de leer bij enthousiaste experts uit jouw vakgebied.

Gun jij jezelf een uniek dagje bijscholing? Houd dan 25 november vrij in je agenda en kom samen met je collega-trainers naar Papendal. De inschrijving opent voor iedereen op donderdag 28 september. Licentiehouders krijgen 4 licentiepunten bij deelname aan deze dag.

Ben jij erbij op 25 november? Heb je een vraag? Aarzel niet en mail: wandeltrainersdag@atletiekunie.nl