Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Word jij een Rookvrij en Fitter coach?

Rookvrij en Fitter is een uniek stoppen-met-rokenprogramma waarbij veel aandacht wordt besteed aan beweging en een gezonde leefstijl. Voor deelnemers wordt het programma vergoed vanuit de basisverzekering.

Header | Word jij een Rookvrij en Fitter coach?

Voor een groot aantal regio’s is Rookvrij en Fitter nog op zoek naar geschikte coaches. Zelfstandig wandeltrainers (niveau 3) en FitStapcoaches uit deze regio’s komen in aanmerking voor een opleiding tot Rookvrij en Fitter coach tegen gereduceerde kosten.

Als Rookvrij en Fitter coach help je deelnemers op een positieve manier om te stoppen met roken. Je leert hen in een beweegsetting aan hoe zij een gezondere leefstijl kunnen implementeren binnen hun leven. Daarnaast maken Fresh Air Walks onderdeel uit van het programma. Dit zijn wandelingen waarbij deelnemers steun aan elkaar ervaren en je hen door middel van wandelen helpt naar een gezonder leven.

Door jouw begeleiding stoppen deelnemers niet alleen met roken, maar voelen zij zich op structurele basis ook fitter. Verder is het voor jou als wandeltrainer een mooie manier om je coachende vaardigheden te verbreden en extra inkomsten te genereren.

Opleiding tegen gereduceerd tarief

Ben je door KWbN opgeleid als FitStap Coach of als wandeltrainer op niveau 3? Dan kun je de opleiding tot Rookvrij en Fitter coach tegen gereduceerde kosten volgen. Enige voorwaarde is dat je werkzaam bent binnen een regio waar nog geen andere Rookvrij en Fitter coach actief is.

Informatiebijeenkomst

Op dinsdag 14 juni is er een online informatiebijeenkomst voor geïnteresseerde wandeltrainers en –coaches. Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op https://rookvrijenfitter.nl/kwbn/.

Heb je vragen of wil je vooraf weten welke regio’s nog vrij zijn? Dan kun je contact opnemen met Lasse@rookvrijenfitter.nl.