Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Nieuws

Datum wandeltrainersdag 2020 bekend

De Wandeltrainersdag is dé landelijke kennis- en ontmoetingsdag voor iedereen die betrokken is bij de training en begeleiding van wandelaars en/of het verbeteren van leefstijl. Volgend jaar zijn we toe aan de 9e editie en die vindt plaats op zaterdag 28 maart 2020. Locatie: Fit Academie Bokkeduinen in Amersfoort.

De Wandeltrainersdag is een gezellige, maar vooral ook leerzame dag speciaal voor wandeltrainers en -begeleiders met passie voor hun vak! Ook fitnesstrainers en leefstijlcoaches zijn van harte welkom.

datum wandeltrainersdag 2020 bekend

Gevarieerd programma

Gedurende de dag volg je één inspiratiesessie en drie interactieve workshops. Welke dat zijn, bepaal je zelf. Er is voor elk wat wils, wij zorgen voor een gevarieerd aanbod. En je hebt voldoende tijd voor een bezoek aan het Wandelsportplein. Medio januari 2020 vind je hier ook het volledige aanbod van inspiratiesessies en workshops.

Inschrijven

De inschrijving voor de Wandeltrainersdag 2020 gaat op dinsdag 28 januari 2020 van start. Dan is het eerst de beurt aan wandeltrainers met een licentie van KWbN of Atletiekunie, want die hebben twee dagen voorrang. Overige gediplomeerde wandeltrainers en andere geïnteresseerden kunnen zich vanaf donderdag 30 januari inschrijven. Wees er op tijd bij, want per workshop is er een limiet voor het aantal deelnemers. In 2020 is er plek voor maximaal 400 wandeltrainers.

Organisatie

De Wandeltrainersdag wordt georganiseerd door KWbN in samenwerking met de Stichting Running 20/20. Contactpersoon is Patrick Aris (Stichting Running20/20), e-mail: wandeltrainersdag@kwbn.nl.