Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Nieuws

Doe mee aan onze Grote Enquêtes voor wandelaanbieders!

Organiseert jouw vereniging, stichting of bedrijf activiteiten voor wandelaars? Of ben je actief als wandeltrainer, -coach of -begeleider? In beide gevallen willen we je zo goed mogelijk inspireren en ondersteunen. Via onze Grote Enquêtes voor wandelaanbieders horen we graag van jou hoe dat het beste kan.

Deelnemers wandeltocht

Grote Enquête Wandelorganisaties 2022

Wandelen is enorm populair. Tegelijkertijd veranderen behoeften van wandelaars, groeit de concurrentie en heeft elke wandelorganisatie met stevige uitdagingen te maken. Door mee te werken aan deze enquête geef je ons meer inzicht in de knelpunten die wandelorganisaties ervaren. Maar ook waar kansen liggen om het georganiseerde wandelen samen toekomstbestendig te maken.

Voor het invullen van de enquête vragen wij maximaal 15 minuten van jouw tijd. De ingevulde vragenlijst (1 per organisatie) ontvangen wij graag uiterlijk woensdag 9 maart 2022 retour.
Start de enquête hier!

Grote Enquête Wandeltrainers & Wandelcoaches 2022

Met de toenemende populariteit van wandelen groeit ook de markt van wandelbegeleiding, -training en coaching. Steeds meer consumenten, bedrijven en overheden zijn erin geïnteresseerd. Dat is positief, maar hoe brengen we de wereld van vraag en aanbod dichter bij elkaar? Waar liggen kansen voor trainers- en coaches? Op welke terreinen willen zij zich ontwikkelen? En hoe kan KWbN daarbij het beste ondersteunen?

Door deze enquête in te vullen, help je ons om antwoord op deze en andere vragen te krijgen. Voor het invullen vragen we maximaal 15 minuten van jouw tijd. De ingevulde vragenlijst ontvangen wij graag uiterlijk woensdag 9 maart 2022 retour.

Start de enquête hier!

Wat doen we met de uitkomsten?

Met de uitkomsten van beide enquêtes gaan we onze belangenbehartiging én huidige ondersteuning kritisch onder de loep nemen en aanpassen. Vervolgens ontwikkelen we een aanbod waarmee jij als wandelaanbieder echt keuzevrijheid hebt. Meer daarover maken we vanaf juni 2022 bekend.