Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Nieuws

Erelid Harrie Reijnen overleden

Op zondag 3 mei is Harrie Reijnen senior in zijn woonplaats Heerlen overleden, in de respectabele leeftijd van 97 jaar. Harrie was erelid van de Nederlandse Wandelsport Bond en daarmee ook van rechtsopvolger KWbN. Harrie heeft veel betekend voor de wandelsport in Nederland en voor die in Limburg in het bijzonder. Wij zijn hem daarvoor veel dank verschuldigd.

Harrie Reijnen was in de Nederlandse wandelwereld voor veel wandelaars en organisaties een begrip. Hij was oprichter van wsv Voorwaarts in Heerlen, de oudste wandelvereniging van Limburg. 

Daarnaast was hij jarenlang bestuurslid van de Limburgse Wandelsport Bond, waar hij de functies van voorzitter, secretaris en penningmeester vervulde. In die laatste functie was hij ook jarenlang actief op landelijk niveau bij de Nederlandse Wandelsport Bond. Bij beide bonden leverde hem dat een benoeming tot erelid en uiteindelijk ook een koninklijke onderscheiding op.

Harrie wordt op vrijdag 8 mei gecremeerd. Vanwege de coronamaatregelen gebeurt dat in besloten kring. KWbN wenst familie, vrienden en wandelmaatjes veel sterkte met de verwerking van hun verlies.

Harrie Reijnen senior