Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Nieuws

Grootschalig onderzoek onder lidorganisaties KWbN

Lidorganisaties vormen een cruciale pijler onder onze vereniging KWbN. In de loop der jaren hebben wij een keur aan producten en diensten voor jullie ontwikkeld. Dit om jullie te helpen een ambitie te realiseren die we binnen KWbN allemaal delen. Namelijk zoveel mogelijk mensen enthousiast maken te gaan wandelen in een omgeving die hen het beste past. Want wandelen helpt je verder!

Kwbn Start Grootschalig Ledenonderzoek Onder Al Haar Organisaties

Gek genoeg weten wij lang niet altijd waarom jij als wandelorganisatie lid bent van KWbN of wat je nu en in de toekomst van ons verwacht. Bovendien hebben we te weinig zicht op jouw tevredenheid. Kortom, doet KWbN wat KWbN volgens jou zou moeten doen voor jouw organisatie?

Jouw mening telt meer dan ooit. Hoe meer we van jou en je collega-lidorganisaties weten, hoe beter wij onze dienstverlening daarop kunnen afstemmen. Daarom starten wij in de laatste week van maart een grootschalig ledenonderzoek onder al onze lidorganisaties. De resultaten – die we op hoofdlijnen ook aan jou zullen terugkoppelen - gebruiken we voor evaluatie en mogelijk aanpassing van ons beleid en onze dienstverlening.

Hoe gaat het ledenonderzoek in zijn werk?

Heel simpel! Over enkele weken ontvangen voorzitters en secretarissen van onze lidorganisaties een e-mail met een link naar onze online enquête. De enquête - met open en gesloten vragen - is tot stand gekomen met de inbreng van 15 lidorganisaties en 12 KWbN-vrijwilligers die hebben mee gedaan aan een kwalitatief vooronderzoek. Zo weten we zeker dat we de juiste vragen stellen en dat we niets vergeten. Voor het invullen van de enquête vragen we ongeveer 25 minuten van jouw kostbare tijd.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door het Amsterdamse onderzoeksbureau Noordam en de Vries.  Het is de bedoeling dat 1 persoon per lidorganisatie de online enquête invult. Ben je voorzitter of secretaris: houd je e-mail dan scherp in de gaten en doe mee!  Onder de deelnemers aan het onderzoek verloot KWbN drie mooie prijzen.