Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Nieuws

Inschrijving Via Vierdaagse start maandag 7 februari

Wil jij voor het eerst meedoen aan de 4Daagse, maar weet je niet goed hoe je daarvoor moet trainen? Dan is het voorbereidingsprogramma Via Vierdaagse iets voor jou. Je traint onder professionele begeleiding en hebt bovendien een gegarandeerd startbewijs voor de 4Daagse. De inschrijving voor Via Vierdaagse 2022 start op maandag 7 februari om 10.00 uur.

Vierdaagse

KWbN en Stichting DE 4DAAGSE vinden het belangrijk dat iedereen op een verantwoorde wijze aan de 4Daagse kan deelnemen. Daarom ontwikkelden we het voorbereidingsprogramma Via Vierdaagse, speciaal voor mensen die voor het eerst aan het evenement meedoen. Dankzij professionele begeleiding staan zo ook debutanten in juli goed voorbereid aan de start. 

Als deelnemer van Via Vierdaagse profiteer je van:

  • een trainingsschema op maat;
  • wekelijks tips en uitleg over trainingsaccenten in de speciale Via Vierdaagse-app;
  • deskundig advies van het Via Vierdaagse specialistenteam via WhatsApp;
  • deelname aan een praktijkbijeenkomst met een uitgebreide introductie op het trainingsprogramma, een praktijktraining van een gediplomeerde wandeltrainer en praktische informatie over o.a. kleding, wandelschoenen en deelname aan de 4Daagse;
  • het deelnamebewijs voor een voorbereidingstocht;
  • de exclusieve Via Vierdaagse-cap;
  • een gegarandeerd startbewijs voor de 4Daagse;
  • 4 dagen uitgebreide verzorging op de KWbN Rustpost tijdens de 4Daagse;
  • een lidmaatschap van KWbN: het Alles-in-1-pakket met de Wandelvoordeelpas, 4 uitgaven van Magazine Wandel.nl en de Wandel.nl Evenementen Jaargids 2022.

Inschrijving

Voor Via Vierdaagse 2022 is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De inschrijving daarvoor gaat op maandag 7 februari om 10.00 uur van start.

Je kunt je inschrijven als je de 4Daagse nog niet eerder succesvol hebt uitgelopen. Daarnaast is het belangrijk dat je over een smartphone beschikt. Het inschrijfgeld bedraagt € 249,-. Leden van KWbN betalen € 219,-.

Deelnemers 2020

Deelnemers aan Via Vierdaagse 2020 kunnen zich van 2 t/m 6 februari 2022 met voorrang inschrijven. Hierover hebben zij al persoonlijk bericht gehad.

Meer informatie over Via Vierdaagse 2022