Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Nieuws

Koninklijke onderscheidingen 2019

Ter gelegenheid van de verjaardag van Zijne Majesteit de Koning zijn afgelopen week 2.881 koninklijke onderscheidingen verleend. Deze eer viel ook een aantal leden van KWbN te beurt. Behalve voor andere verdiensten voor de Nederlandse samenleving, werden zij nadrukkelijk onderscheiden voor hun activiteiten binnen de wandelsport. Van harte gefeliciteerd!

Leonie Vink Lid in de Orde van Oranje-Nassau
Leonie Vink

De volgende leden van KWbN zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau: 

Hennie Hanekamp
Al 37 jaar secretaris en (waarnemend) voorzitter van WIOS Epe; namens KWbN Avond4daagse-coördinator in de regio Gelderland; voorheen bestuurslid van de Oostelijke Wandelsport Bond en de KWbN-regio Gelderland.

Mientje Kwinten-Evers
O.a. vanwege haar inzet voor VWC Voetje voor Voetje; is ook lid van WSV De Grenslopers.

Aldert Verhelst
Penningmeester Stichting Wandelend Hoek en wandelambassadeur bij KWbN; voorheen o.a. secretaris van de Zeeuwse Wandelsport Bond en bestuurslid vrijwilligers van de KWbN-regio Brabant-Zeeland.

Leonie Vink
25 jaar vrijwilliger bij de Vierdaagse Nijmegen (o.a. als afstandscoördinator); voorzitter Vereniging Gouden Kruisdragers-Vierdaagse; vertrouwenspersoon voor Stichting DE 4DAAGSE en KWbN.

Jelle Waterlander
Mede-oprichter en lid van WSV De Zwervers: als vrijwilliger actief bij het controleren van routes, de organisatie en begeleiding van de wekelijkse wandeling en de bezorging van het verenigingsblad. 

 

(Onderscheidingen voor zover bekend bij KWbN. Heb je nog aanvullingen, laat het ons dan weten via info@kwbn.nl.)