Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Nieuws

KWbN founding-partner van Duin en Bollen Vierdaagse

We kennen de Bollenstreek allemaal als een prachtige streek aan de Zuid-Hollandse kust waar de Nederlandse bloembollenteelt is ontstaan. Een streek met een rijke historie van vissersdorpen en vooral bekend van de kweek van tulpen, narcissen, krokussen en hyacinten.

Paul Sanders (directeur-bestuurder KWbN) en Tjeerd Scheffer (directeur Duin en Bollen Vierdaagse) schudden elkaar de hand

Nieuw wandelevenement

Dit jaar vindt in oktober de eerste editie van de Duin en Bollen Vierdaagse plaats. Tijdens dit gloednieuwe wandelspektakel geniet je al wandelend van de schitterende landgoederen en bollenschuren in herfstkleuren, de unieke kust met lange stranden en duinen en het rustgevende poldergebied met veel recreatiewater en molens.

Potentie

Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN) is sinds 2019 betrokken bij de ontwikkeling van de Duin en Bollen Vierdaagse en is trots dat het wandelevenement er nu ook écht gaat komen. Paul Sanders (directeur-bestuurder KWbN): “De Duin en Bollenstreek is juist in het najaar een streek met ontzettend veel potentie en er is geen mooiere manier om de vele parels die de Bollenstreek kent al wandelend te ontdekken. Door de coronacrisis heeft het iets langer geduurd dan verwacht, maar ik ben blij en trots dat de organisatie het initiatief heeft doorgezet en dat er al massaal wordt ingeschreven.”

Waardevol

Tjeerd Scheffer (directeur Duin en Bollen Vierdaagse): “De kennis van KWbN is ontzettend waardevol geweest bij de ontwikkeling van het evenement. Daarnaast behartigt de bond de belangen van miljoenen wandelaars die Nederland inmiddels kent. Ik ben blij dat we de kennis van KWbN de komende jaren ook op operationeel gebied kunnen inzetten!”

De Duin en Bollen Vierdaagse vindt plaats van 13 t/m 16 oktober 2022. Kijk voor meer informatie op: www.wandel.nl/evenementen/duin-bollen-vierdaagse/