Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Nieuws

KWbN maakt zich op voor Vierdaagse Nijmegen

Het is bijna zover! Vanaf zondag 14 juli vind je KWbN op de Wedren en vanaf dinsdag 16 juli dagelijks langs de route van de Vierdaagse Nijmegen. Al met al staan we op vijf verschillende locaties klaar om al onze meelopende leden van harte welkom te heten en zo goed mogelijk te verzorgen. Bovendien organiseren we dit jaar ook weer een bijzondere Vierdaagse-beleving voor onze zakelijke relaties.

kwbn maakt zich op voor vierdaagse nijmegen

KWbN-stand op de Wedren

Op de Wedren zetten we zondag en maandag volledig in op het werven van nieuwe leden. Dat doen we niet zoals vorig jaar met een extern promotieteam, maar volledig met eigen krachten. Wie kan er immers beter over de voordelen van een KWbN-lidmaatschap vertellen, dan onze medewerkers en vrijwilligers.

In een apart gedeelte van de KWbN-stand beantwoorden we vragen van leden over de KWbN Rustpost. Daarnaast verstrekken we hier caps aan Via Vierdaagse-deelnemers en Vierdaagse-pakketten aan mensen die die na 6 juni hebben besteld. Van dinsdag t/m vrijdag verkopen we op de Wedren KWbN-artikelen, zoals wandelkilometerboekjes, wandelprestatiekruizen en onze gloednieuwe Wandel.nl-kleding.  

KWbN Rustpost onderweg

Alle KWbN-leden die meedoen aan de Vierdaagse hebben toegang tot onze rustpost met een paarse button, die wij per post hebben toegestuurd. Alleen mensen met een Pluspakket kunnen gebruik maken van het VIP-gedeelte van de rustpost. Hier werken we voor de toegang voor het eerst met QR-codes, die we per e-mail hebben verstuurd. 

De rustpost biedt zitplaatsen, sanitaire voorzieningen, spierverzorging en de verkoop van koffie en thee. Ook aan gratis hapjes en drankjes valt er van alles te genieten, want we hebben meer samplepartijen dan ooit. Niet alleen op het gebied van food trouwens, maar ook in de vorm van een blijvende Vierdaagse-herinnering. Want op woensdag en donderdag krijgen rustpostbezoeken de mogelijkheid om zichzelf vast te laten leggen op een polaroidfoto. Meer variatie en genoeg te beleven terwijl je uitrust dus.

Net als vorig jaar vind je de KWbN Rustpost op de volgende locaties:

Dag

Plaats

Positie t.o.v. route

Aantal km voor finish

Dinsdag

Bemmel

Links

  9,7

Woensdag

Beuningen

Links

12,4

Donderdag

Groesbeek/
Berg en Dal

Links

  7,1

Vrijdag

Malden

Rechts

  8,4

KWbN Relatiedag

Op donderdag 18 juli ontvangt KWbN zakelijke relaties op de Wedren. Daar bieden wij hen interessante presentaties over onze Wandel.nl-fanbasestrategie en over crowdmanagement tijdens de Vierdaagse. Van de Wedren gaat het naar Groesbeek, waar onze gasten een stuk met de Vierdaagse-deelnemers oplopen en halverwege kunnen genieten van een lunch op onze rustpost. Zo kunnen onze partners ook zelf de unieke Vierdaagse-sfeer beleven. Wat ons betreft de beste manier om onze waardering voor hun bijdragen aan de Nederlandse wandelsport te uiten.

We wensen de Vierdaagse-organisatie, alle deelnemers en onze KWbN-vrijwilligers voor de komende week heel veel succes en wandelplezier!