Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Nieuws

KWbN op de Fiets en Wandelbeurs

In het weekend van 28 en 29 februari en 1 maart vindt de jaarlijkse Fiets en Wandelbeurs in de Jaarbeurs Utrecht plaats. KWbN is aanwezig en wisselt graag wandelverhalen en ideeën met je uit.

Afbeelding 4 Je Wandeldoel(En) Voor Het Nieuwe Jaar Bepalen Tips

Dit jaar staat de beurs in het teken van themaland Duitsland. Een land dat voor een derde bestaat uit beschermd natuurgebied. Op de beurs ontdek je de rijke wandelmogelijkheden van ons buurland. Daarnaast kun je nieuwe inspiratie op doen over routes en reizen op de wandel-infomarkt en bij de verschillende lezingen. Je kunt je dag dus goed vullen met verschillende wandelactiviteiten.

Ontmoet KWbN

Wil je tussendoor even uitrusten of een inspirerend gesprek voeren? Bij de stand van de KWbN ben je welkom voor een kop koffie. We zijn benieuwd naar jouw wandelverhalen en delen graag onze kennis en ideeën met je.

KWbN-stand Fiets en Wandelbeurs

Gratis ansichtkaart versturen

Bij ons aan tafel kun je ook een ansichtkaart schrijven. Verras jouw wandelmaatje met een handgeschreven uitnodiging voor een wandeltocht. Wij doen je kaartje gratis op de post! 

Speciale acties

Bestel je ticket voor de Fiets en Wandelbeurs vóór 27 februari en ontvang 27% korting. Voor iedereen die nog geen nieuwsbrief van KWbN ontvangt, geldt een speciale actie: schrijf je in tijdens de beurs en maak kans op een reis van OAD naar Marche Mesa; de ‘vierdaagse van de Ardennen’.

Je vindt de stand van KWbN in Hal 4, plaats B10.