Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Nieuws

KWbN sluit driejarig partnership met STOX Energy Socks

Vanaf 1 januari 2020 is STOX Energy Socks, leverancier van compressiesokken, official supplier van Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN). Het driejarig partnership van STOX en KWbN is erop gericht wandelen voor nog meer mensen aantrekkelijk te maken.

Korting Op Compressiekousen Van STOX Energy Socks

Door het aanbieden van evenementen, training, begeleiding en informatie over paden, routes en reizen zorgt KWbN voor passend aanbod voor iedere wandelaar. Met STOX Energy Socks als partner ontzorgen beide organisaties de wandelaar ook op het gebied van materiaal.

Wouter de Keizer (CEO STOX Energy Socks): “STOX maakt high performance sokken (compressiekousen), die de bloedsomloop stimuleren en tevens afvalstoffen sneller vanuit de benen afvoeren. Hierdoor voel je je fitter en vitaler en voorkom je blessures en spierpijn. Wij produceren al onze producten in Italië. Wij richten ons daarbij ook heel specifiek op de wandelmarkt. Uit onderzoek blijkt dat wandelen de snelst groeiende sport in Nederland is. KWbN staat met meer dan 1 miljoen wandelaars in contact. Als autoriteit kent zij als geen ander de behoeftes van wandelaars in Nederland. Voor ons is een partnership dan ook een logische keuze.”

Gezonde leefstijl

Paul Sanders (directeur-bestuurder KWbN) vult aan: “Het is onze missie wandelaars in Nederland optimaal te laten genieten om hen zo gezonder, fitter en vitaler te maken. Ook in het kader van het bevorderen van een gezonde leefstijl en preventie hebben wij als KWbN een maatschappelijke rol. Daarin past deze samenwerking met STOX Energy Socks heel goed. Met ons partnership dragen we samen bij aan een fitter en vitaler Nederland”.

Comfortabel

“Als official supplier van KWbn willen we de wandelaars inspireren en informeren hoe compressiesokken van STOX het wandelen comfortabeler maken”, vervolgt De Keizer. “En hoe comfortabeler, hoe meer plezier in het wandelen en hoe groter de kans dat mensen meer gaan bewegen!” Het beeld dat compressiesokken met name bedoeld zijn voor topsporters helpt De Keizer graag de wereld uit. “Dat is echt een fabeltje. Voor alle wandelaars in Nederland – zowel de beginnende wandelaar als de sportwandelaar – maakt het dragen van STOX compressiesokken het wandelen leuker.”