Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Nieuws

LOWA blijft hoofdsponsor Vierdaagse Nijmegen

Wandelschoenenproducent LOWA verbindt zich vanaf 2021 voor vijf nieuwe edities aan de organisatie van de Vierdaagse Nijmegen. Door deze overeenkomst blijven beide A-merken gebruikmaken van elkaars wandelsportexpertise en is er nog meer ruimte om de serviceverlening rondom de Vierdaagse verder te ontwikkelen.

Contractverlenging LOWA en vierdaagse Nijmegen

Vierdaagse voorzitter Henny Sackers is heel enthousiast over de verlengde samenwerking met LOWA. “Als evenement kunnen wij gebruikmaken van de enorme deskundigheid van dit top wandelschoenenmerk. Zo kunnen wij onze wandelaars nog beter adviseren bij de voorbereidingen voor hun Vierdaagse-prestatie. Bovendien heeft LOWA een internationaal netwerk. Wellicht kunnen we onze ambitie om als ‘The Walk of the World’ meer nationaliteiten in het evenement te krijgen sneller realiseren.”

Lef en visie

Sponsoring & Partnershipsmanager Mark Prinsen is blij dat LOWA blijft geloven en investeren in de Vierdaagse en de wandelsport: “LOWA heeft nog maar één fysieke Vierdaagse meegemaakt. En juist nu, na twee afgelaste edities, tonen ze durf, lef en visie door zich voor de lange termijn aan de Vierdaagse te verbinden. Een krachtig A-merk als LOWA helpt bij het verder bouwen aan waardevolle partnerproposities bij de Vierdaagse.”

Marktleider

In de afgelopen 30 jaar dat TCK Sports de belangen van LOWA in de Benelux behartigt, is het merk uitgegroeid tot marktleider op het gebied van outdoor- en wandelschoenen. LOWA is van Beierse origine en levert kwaliteitsschoenen die voor 100% in Europa worden gemaakt. “Wij zijn supertrots dat wij de komende jaren hoofdsponsor van dit prachtige evenement mogen blijven en verheugen ons enorm op de in 2019 ingezette sportieve en succesvolle samenwerking” zegt Dirk Schaffrath, eigenaar-directeur van TCK Sports Group dat de belangen van LOWA in de Benelux verzorgt.

De Vierdaagse wordt in 2022 voor de 104de keer gehouden. Jaarlijks doen zo’n 45.000 deelnemers mee aan de wandelprestatietocht. In 2019 deden er deelnemers mee uit meer dan 80 landen.