Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Nieuws

Nederlandse Loterij draagt 519.000 euro bij aan wandelsport

De kansspelen van de Nederlandse Loterij hebben vorig jaar 161,2 miljoen euro opgeleverd. Ook KWbN profiteert hiervan mee. Vorige week ontving directeur-bestuurder Paul Sanders tijdens het afdrachtsevenement in Amsterdam een symbolische cheque ter waarde van 519.337 euro. Uiteraard zijn we alle kansspelspelers daarvoor diep dankbaar.

Nederlandse Loterij is de naam achter zeven bekende Nederlandse kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Euro Jackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en Toto. Na aftrek van prijzengeld en kosten gaat de opbrengst van deze kansspelen elk jaar naar de Nederlandse sport, 18 goede doelen en de Nederlandse samenleving. Op die manier draagt Nederlandse Loterij bij aan een gelukkiger en gezonder Nederland.

KWbN in the picture

Rond de jaarlijkse afdracht van kansspelgelden zet Nederlandse Loterij elk jaar twee sportbonden en twee goede doelen in de schijnwerpers. Dit jaar viel die eer ook te beurt aan KWbN. Vandaar dat je Paul Sanders tegen kwam in een krantenadvertentie en in een film die tijdens het afdrachtsevenement in Amsterdam werd gemaakt. 

nederlandse-loterij-draagt-519-000-euro-bij-aan-wandelsport