Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Nieuws

Nieuw: de Kleuter4daagse!

Na het succes van de landelijke Peuter4daagse (we brachten 18.600 peuters wandelend in beweging) introduceren we een nieuw landelijk initiatief: de Kleuter4daagse.

Logo Kleuter4daagse

Schoolactiviteit

De Kleuter4daagse is een activiteit die tijdens schooltijd plaatsvindt. We roepen leerkrachten op gedurende vier dagen minimaal een kwartier met de kleuters te gaan wandelen rondom de school. De leraren zetten zelf een route uit. KWbN ondersteunt hen met promotiemateriaal en tips. En na afloop wacht de kleuters natuurlijk een mooie glanzende Kleuter4daagse medaille!

Dagelijks ritme

Met de Kleuter4daagse laten we kleuters en ook hun ouders ervaren hoe eenvoudig bewegen in te passen is in het dagelijkse ritme. En hoe leuk het is om wandelend in beweging te komen!

Blije meiden met duimpjes omhoog

Opstap naar Avond4daagse

Voor veel kleuters is de “grote” Avond4daagse nog iets te hoog gegrepen. Niet alle Avond4daagsen hebben een route van 2,5 kilometer. En voor veel kleuters is 5 km nog net iets te ver. Of het wordt te laat. Daarom bieden we hen op met de Kleuter4daagse de mogelijkheid nu al kennis te maken met wandelen en met de mooie beloning die vervolgens wacht.

Aanvulling

Een groot aantal kleuters maakten al kennis met de Peuter4daagse. En dan is de Kleuter4daagse een mooie logische tussenstap naar de Avond4daagse. Met de Kleuter4daagse maken we de cirkel dus rond.

Meer weten?

Wil je meer weten over de Kleuter4daagse? Op www.kleuter4daagse.nl vind je alle informatie en kun je jouw school inschrijven.