Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Nieuws

Nieuwe stap met Fiero!

Deze week introduceren we de nieuwe digitale mascotte van de Avond4daagse: Fiero! Met Fiero krijgt de Avond4daagse een nieuw eigentijds gezicht. Ook sluiten we zo aan bij de huidige belevingswereld van de kinderen. Fiero zal uiteraard tijdens de Avond4daagse online actief zijn. Maar ook de rest van het jaar zetten we Fiero in om kinderen op een leuke en aantrekkelijke manier samen in beweging te brengen.

Illustratie Fiero met tekst Ga samen met mij op avontuur tijdens de Avond4daagse!

Maatschappelijke thema's

Voor ouders en kinderen is de digitale en de offline wereld steeds meer verwezen. Digitale mascotte Fiero zet de kracht en verbinding van beide werelden in om de maatschappelijke waarde van de Avond4daagse onder kinderen te laten leven. Fiero betrekt kinderen bij de Avond4daagse, maakt er een nóg groter feest van, laat kinderen ervaren hoe leuk bewegen is én maakt ze op een aantrekkelijke en aansprekende manier bewust van maatschappelijke thema’s als inclusiviteit en duurzaamheid.

Digitale strategie

Bij de ontwikkeling van Fiero maakten we gebruik van artificial intelligence. En we betrokken verschillende kinderen bij het ontwerp. De introductie van Fiero is de eerste stap in onze nieuwe digitale Avond4daagse strategie. Een strategie waarin we de online wereld inzetten om kinderen in de echte wereld met veel plezier meer te laten bewegen. Met de lokale Avond4daagse als feestelijk hoogtepunt!

Fotowedstrijd Visual

Challenges

Fiero is hét gezicht van de Avond4daagse. Voor alle kinderen die al meedoen aan de Avond4daagse (of misschien nog niet). Met Fiero kunnen ze spelen, interacteren en zich identificeren. Samen gaan ze allerlei leuke uitdagingen aan en beleven ze avonturen. Dit voorjaar kunnen de kinderen met twee leuke “challenges” kennismaken met Fiero. Daarbij maken ze kans op Avond4daagse rugzakken en dierentuinkaartjes voor de hele klas. Want samen winnen is leuker dan alleen.

Kijk voor meer informatie over Fiero op: www.avond4daagse.nl/fiero.