Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Nieuws

Ontmoet ons tijdens de 4Daagse!

Nog een paar dagen en dan gaat in Nijmegen de 4Daagse van start! Uiteraard zijn we daar weer bij met onze stand op de Wedren en de KWbN Rustpost langs de routes. Doe je mee aan de 4Daagse, dan verheugen we ons erop om je daar te ontmoeten. Behalve voor een praatje staan we voor je klaar met informatie, advies, leuke winacties, goede verzorging en meer.

Header | 4Daagse 2022

Weten waar, wanneer en waarvoor je tijdens de 4Daagse bij ons terecht kunt? Hieronder vind je alle details:

KWbN op de Wedren

Onze stand op de Wedren gaat zondag 16 juli om 13.00 uur open. Je kunt hier zes dagen lang terecht voor informatie, advies, een lidmaatschap of gewoon een gezellig praatje met één van onze medewerkers of vrijwilligers.

Op zondag en maandag kun je een prijs winnen als je meedoet aan ons digitale Rad van Fortuin. Van dinsdag t/m vrijdag verkopen we op de Wedren onze wandelartikelen en op donderdag en vrijdag stempelen we met alle plezier jouw wandelkilometerboekje af. 

Locatie: Wedren, ter hoogte van de Bijleveldsingel 40.
Geopend:
zondag 16 juli (13.00-17.00 uur), maandag 17 juli (10.00-17.00 uur), dinsdag 18 t/m donderdag 20 juli (11.00-17.00 uur), vrijdag 21 juli (11.00-18.00 uur).
Toegang: vrij voor iedereen die op de Wedren aanwezig is.

KWbN-stand op de Wedren tijdens de 4Daagse 2022
Kwbn Rustpost

KWbN Rustpost

Op wandeldagen verzorgen we onze leden en andere wandelaars op de KWbN Rustpost. Die vind je dagelijks langs de route op de volgende locaties, met tussen haakjes de afstand tot de finish:

Dinsdag 18 juli:
Bemmel, links t.h.v. De Plak 86 (9,7 km)
Woensdag 19 juli:
Wijchen, links t.h.v. Wilhelminalaan 60 (12,4 km)
Donderdag 20 juli:
Berg en Dal, links t.h.v. Zevenheuvelenweg 47 (7,1 km) 
Vrijdag 21 juli:
Malden, rechts t.h.v. Rijksweg 205 (8,4 km)

Geopend: dagelijks van 08.00-16.00 uur.

Verzorging en service

In het voorste gedeelte van de Rustpost bieden we zitgelegenheid in de schaduw, toiletten, spierverzorging, gratis snacks en catering tegen betaling. Heb je vragen of behoefte aan een mentale oppepper? Dan kun je terecht bij onze medewerkers in de KWbN-promotruck in de buurt van de ingang. Het voorste gedeelte van de Rustpost is gratis toegankelijk voor alle KWbN-leden (op vertoon van je wandelvoordeelpas 2023!) en voor iedereen met een Basispakket Rustpost (op vertoon van het toegestuurde e-ticket met persoonlijke QR-code).

Heb je een Rustpost Pluspakket aangeschaft? Dan heb je op vertoon van het bijbehorende e-ticket óók toegang tot het VIP-gedeelte van onze rustpost. Je vindt daar overdekte zitplaatsen, extra toiletten, massagemogelijkheden en een blarenservice van het Rode Kruis. Bovendien krijg je er iedere dag iets te eten en een flesje drinken.

Goed om te weten: je kunt nog tot en met zondag 16 juli een Rustpost Pluspakket bestellen. Een Pluspakket kost € 54,-. KWbN-leden krijgen 10 euro korting en betalen dus € 44,-.

4Daagse deelnemers steken duimen omhoog

Veel succes, veel plezier, kom even langs!

Ben je lid van KWbN, heb je meegedaan aan ons voorbereidingsprogramma Via Vierdaagse of Via Vierdaagse Lite, ben je een trouwe volger van ons platform Wandel.nl of moeten we nog kennis maken? Als je meedoet aan de 4Daagse wensen we je heel erg veel wandelplezier en succes tot en met de finish op Via Gladiola!