Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Nieuws

RaceRunning-wandelaars zoeken wandelgroep

Met de RaceRunner kunnen mensen met een lichamelijke beperking beter of langer wandelen. Dat zouden zij graag samen met andere wandelaars doen. Onze vraag: zijn RaceRunning-wandelaars welkom bij jouw wandelvereniging of wandelgroep?

De RaceRunner is een loopframe met 3 wielen, een zadel en een borststeun. Hij is geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking die minder goed of minder lang kunnen lopen. Denk bijvoorbeeld aan mensen met MS, hersenletsel, reuma of ernstige gewrichtsklachten.

Samen op pad

De RaceRunner wordt nu vooral gebruikt voor trainingen op de atletiekbaan, maar blijkt ook erg geschikt voor wandelen. Daarom is RaceRunning Nederland, samen met RaceRunning-wandelaars, op zoek naar wandelgroepen om samen op pad te gaan. 

Sommige RaceRunning-wandelaars kunnen, eventueel met een maatje, gewoon meedoen in bestaande wandelgroepen. Voor andere RaceRunning-wandelaars is, bijvoorbeeld vanwege beperkte snelheid of afstand, een aparte groep gewenst, of extra oefening vooraf met een maatje.  

racerunning-wandelaars-zoeken-wandelgroep

Meer informatie

Zijn wandelaars op een RaceRunner welkom bij jouw vereniging of wandelgroep? Dan kun je contact opnemen met RaceRunning Nederland via info@racerunning.nl. Zij voorzien je heel graag van extra informatie. Meer informatie vind je ook op de website van RaceRunning Nederland.