Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Nieuws

Samenwerking KWbN en OTC Medical BV

OTC Medical BV wordt Official Supplier van Wandel.nl, de wandelcommunity van KWbN. Dat is vastgelegd in een partnerovereenkomst, die op maandag 19 november is ondertekend door Paul Sanders, algemeen directeur KWbN, en Rene Leeuwenburgh, directeur OTC Medical BV.

Het is de missie van KWbN om wandelaars optimaal te laten genieten. OTC Medical gaat daar de komende twee jaren aan bijdragen met spierverzorgende middelen van het merk Perskindol. Die worden bij wandelaars onder de aandacht gebracht via de online en offline communicatiekanalen van Wandel.nl, maar ook tijdens grote wandelevenementen, zoals de vierdaagsen van Nijmegen, Apeldoorn en Salland, de Drie Provinciën Wandeltocht en de Kippenloop.

‘Wij vinden het belangrijk dat mensen gezond zijn én blijven’, zegt Rene Leeuwenburgh, directeur van OTC Medical BV. ‘Vanuit maatschappelijk oogpunt willen we daaraan een substantiële bijdrage leveren. Dat kan via het wandelen, want dat is onderdeel van een gezonde en actieve leefstijl en bijna iedereen kan eraan meedoen. Het is geen wonder dat wandelen zo populair is en met onze Perskindol-producten kunnen we ook écht iets voor wandelaars betekenen.’

René Leeuwenburgh directeur OTC Medical en Paul Sanders van KWbN

KWbN-directeur Paul Sanders kan dit alleen maar beamen: ‘Spierverzorgende middelen voorzien nadrukkelijk in een behoefte van wandelaars. Dat zien we elk jaar op onze rustpost tijdens de Vierdaagse Nijmegen. Daar is altijd een run op onze zogenoemde ‘beensprayers’ en die worden overstelpt met dankbetuigingen en verzoeken om verkoopinformatie. Perskindol is een toonaangevend merk op de markt van spierverzorging. We zijn dan ook heel blij dat we wandelaars samen met OTC Medical nóg meer kunnen laten genieten.”

Over OTC Medical BV

OTC Medical is een marketing- en salesorganisatie voor over-the-counter producten, waaronder medicijnen. De organisatie verzorgt alle noodzakelijke activiteiten voor merken als Biofreeze, FLUIMICIL, Grahams, OHROPAX, Perskindol en Ultrasun. OTC Medical is gespecialiseerd in de Nederlandse markt en belevert daar alle drogisterijen, apotheken, supermarkten en gezondheidswinkels.

Over Perskindol

Perskindol levert sprays, gels en vloeistoffen die de doorbloeding van spieren en het herstel van spierweefsel bevorderen. Na sprayen of insmeren dringen de middelen snel en diep door en zorgen zij voor een verkoelende en verzachtende werking op vermoeide en zwaar belaste spieren.