Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Nieuws

Vacature Medewerker Front Office (24 uur)

Ben jij die enthousiaste Medewerker Front Office die net wat verder kijkt? Dan is Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN) op zoek naar jou! Wij zoeken een nauwkeurig en accurate nieuwe collega. Als klantvriendelijkheid bovendien jouw tweede natuur is, maken we graag nader kennis!

KWbN-medewerkers voor de foodtruck

Wie zijn wij?

Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN) is een moderne en marktgerichte organisatie met bevlogen medewerkers en vrijwilligers. Binnen KWbN is geen dag hetzelfde. De organisatie is volop in beweging. We ontwikkelen ons van een traditionele ledenorganisatie naar een brancheorganisatie voor iedereen die iets met wandelen wil. Omdat wij geloven dat wandelen leidt tot een gezonder en gelukkiger leven, willen we zoveel mogelijk mensen in beweging brengen.

Twee vrouwen wandelen door het bos

Wat doen wij?

Als grootste wandelorganisatie van Nederland behartigen we de belangen van miljoenen Nederlanders die regelmatig een ommetje maken en/of in verenigingsverband wandelen. Daarnaast ondersteunt KWbN ruim 800 wandelorganisaties. Zij brengen met hun 500 Avond4daagsen en 1.000 wandeltochten in heel Nederland mensen in beweging. Met projecten als Peuter- en Kleuter4daagse zorgen we dat ook de allerjongsten hun eerste stappen op het wandelpad zetten. Verder is KWbN verantwoordelijk voor de professionalisering van het beroep Wandeltrainer. We organiseren als enige in Nederland wandelsportopleidingen die gecertificeerd zijn door NOC*NSF. En met ons platform Wandel.nl bereiken we ruim 4 miljoen wandelaars in Nederland. Wandel.nl is de grootste wandelcommunity van Nederland, met verschillende kanalen zoals een website, magazine, app en social media. Kortom: we zitten niet stil.

Lees hier alles over de cultuur en werksfeer bij KWbN

De functie

Onze Medewerker Front Office is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Dat kunnen leden zijn, andere wandelliefhebbers, commerciële partners, wandeltrainers, pers en ga zo maar door. Ieder contact is weer anders en vraagt wat van jouw inlevingsvermogen en flexibiliteit.

Als KWbN zijn wij er voor iedereen die iets wil met wandelen en dat straal jij ook uit. Je beantwoordt enthousiast de telefoon. Daarbij ben je geen ‘doorgeefluik’; je probeert de klant direct verder te helpen. Daarvoor beschik je over kennis van onze processen en projecten. En dat zijn er best veel! Maar daar draai jij je hand niet voor om.

Naast het beantwoorden van telefoontjes, ontvang je onze gasten. En dat doe je op zo’n manier dat ons bezoek zich direct welkom voelt.

Ook ondersteun je op verschillende projecten, zoals bijvoorbeeld Avond4daagse. Zo beantwoord je vragen per mail, voer je administratieve wijzigingen door en denk je mee over de opzet en uitvoer van projecten.

Als onze nieuwe collega bemens je met twee andere collega’s de Front Office van KWbN. Jullie hebben onderling nauw contact en stemmen zodanig af dat KWbN optimaal bereikbaar is. Tijdens vakanties en bij ziekte of drukte vervangen en ondersteunen jullie elkaar. We zoeken dan ook een collegiale en flexibele medewerker. Ook ben je bereid om de handen uit de mouwen te steken als er op andere vlakken ondersteuning nodig is bij bijvoorbeeld evenementen.

Dit ben jij

Onze nieuwe Medewerker Front Office beschikt over de volgende vaardigheden:

 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal
 • Klantvriendelijk
 • Proactief
 • Flexibel
 • Nauwkeurig
 • Verantwoordelijk
 • Collegiaal
 • Kennis van Microsoft Office-programma’s zoals Word en Excel
 • Kennis van CMS-systemen is een pluspunt

Dit bieden wij jou

 • Een afwisselende werkomgeving waar jouw talent tot bloei komt en waar jouw werk impact heeft.
 • De mogelijkheid om deel uit te maken van een dynamisch en enthousiast team dat denkt in mogelijkheden.
 • Een marktconform salaris
 • Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden te leren.
 • Een gezellige werkplek in Nijmegen. Daarnaast faciliteren we de mogelijkheden om thuis of elders op locatie te werken.

Ben jij wie wij zoeken?

Ben jij de nieuwe Medewerker Front Office die ons team komt versterken? Ben jij hét visitekaartje voor onze klanten? Solliciteer dan nu en stuur je cv en motivatiebrief naar info@kwbn.nl. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Margot Vandermeulen, Teamlead Programma’s & Projecten: 024-3655572.

Wij vervullen zelf onze vacatures, acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.