Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Nieuws

Vacature Projectmedewerker Vergunningen

KWbN en de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU) zijn gezamenlijk op zoek naar een enthousiaste projectmedewerker Vergunningen die vrijwilligers van wandel- en toertochten wil ondersteunen bij het vergunningsproces.

Header | Vacature Medewerker Vergunningen

32-38 uur per week

Het organiseren van wandeltochten en -evenementen en toertochten wordt voor onze verenigingen steeds complexer. Dat geldt voor het aanvragen van vergunningen bij gemeenten en provincies, toestemming krijgen van terreinbeheerders, natuurtoetsen en stikstofberekeningen en het opstellen en uitvoeren van een calamiteitenplan. Voor vrijwilligers van organisaties van KWbN en NTFU brengt dat steeds meer regeldruk met zich mee. Om hen te ondersteunen zijn KWbN en NTFU gezamenlijk op zoek naar een nieuwe medewerker. 

Wie zijn wij?

Koninklijke Wandelbond Nederland is de grootste wandelorganisatie van Nederland met 800 aangesloten wandelorganisaties en 50.000 wandelaars. We willen zoveel mogelijk mensen via wandelen in beweging brengen. Dit doen we vanuit ons kantoor in Nijmegen. 

Wielersportbond NTFU behartigt de belangen van de mountainbiker, wielrenner en gravelbiker. Samen met 540 verenigingen en partners bieden we ruim 75.000 sportieve fietsers mooie toertochten, een unieke fietsverzekering en Fietssport Magazine. De NTFU is gevestigd in Veenendaal.

Beide sportbonden zijn aangesloten bij sportkoepel NOC*NSF.

Wat ga je doen?

Je gaat werkzaamheden verrichten voor zowel KWbN als voor Wielersportbond NTFU. Wandel- en fietsverenigingen moeten weer met plezier hun tochten organiseren en jij gaat hen daarbij ondersteunen. Concreet houdt dit in dat jij:

  • verenigingen en organisaties helpt met het aanvragen van vergunningen, verkrijgen van toestemming van terreinbeheerders, hulp biedt bij het doorlopen van natuurtoetsen en stikstofberekeningen en bij het schrijven van een calamiteitenplan; 
  • spart met Natasha, jouw directe collega projectcoördinator vergunningen om verenigingen zo goed mogelijk te kunnen helpen en adviseren;
  • actief en re-actief informatie en voorlichting geeft over de regelgeving aan onze lokale verenigingen;
  • tools, producten en een loket (door)ontwikkelt om het proces van de vergunningverlening te vergemakkelijken;
  • verenigingsbestuurders traint in de aanvraag van vergunningen en het lokale relatiebeheer om in de toekomst zelf de aanvraag te kunnen doen; 

Wie zoeken wij?

  • Iemand met een HBO-werk en denkniveau.
  • Je hebt affiniteit met de wandel- of fietssport en met het verenigingsleven.
  • Je hebt bij voorkeur al enige kennis van vergunningenproblematiek rondom sportevenementen of tochten
  • Een pro-actieve, zelfstandige en daadkrachtige collega.
  • Je bent initiatiefrijk en ondernemend. Je hebt oog voor de diverse belangen en bent in staat om deze samen te brengen. 
  • Je vindt het geen probleem om regelmatig in de avonden te werken en hiervoor het land in te gaan. 
  • Je beschikt over een rijbewijs.

Wat bieden we?

Wij bieden je een overeenkomst bij de KWbN waarbij je ook werkzaamheden verricht voor de NTFU. Je werkt binnen het team Service & Bondgenoten nauw samen met de projectcoördinator vergunningenservice. 

De functie is ingeschaald in schaal 8 van de CAO Sport. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor in eerste instantie één jaar. Wij hebben volle aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en je mag trainingen en workshops volgen gerelateerd aan jouw functie. Een laptop en mobiele telefoon regelen wij uiteraard ook voor je. Je werkt afwisselend in Veenendaal en Nijmegen, maar ook een thuiswerkdag is bespreekbaar. Voor deze functie ben je ook regelmatig op pad, waarvoor je een reiskostenvergoeding ontvangt conform de CAO-Sport.

Word jij enthousiast van deze functie?

Laat ons weten wie je bent, waarom je enthousiast bent en waarom je denkt dat deze functie goed bij jou past. Je brief en CV stuur je naar Luuk van Bergen, Team Lead Service & Bondgenoten, via l.vanbergen@kwbn.nl. Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Natasha Wijgerse (projectcoördinator vergunningenservice), 06-22738090.

Wij vervullen zelf onze vacatures, acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.