Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Nieuws

Vernieuwd KWbN

KWBN is klaar voor 2022! De afgelopen week presenteerden wij onze nieuwe huisstijl, 2 vernieuwde websites, een vernieuwde app én een digitale ledenpas. Allemaal middelen om te laten zien wie we zijn: de eigentijdse facilitator, inspirator en verbindende kracht van het Nederlandse wandelen.

Header | Platform individuele leden

KWBN is ervan overtuigd dat wandelen leidt tot een gezonder en gelukkiger leven. Daarom willen we wandelen voor zoveel mogelijk mensen mogelijk maken. We ondersteunen, inspireren en verbinden iedereen die iets met wandelen doet of wil doen. Sinds 1 december maken we dat ook duidelijk zichtbaar met onze nieuwe huisstijl:   

Vernieuwde website kwbn.nl

Met de invoering van onze nieuwe huisstijl, hebben we ook onze corporate website aanzienlijk gemoderniseerd. Zo kunnen we KWbN online beter presenteren, maar in 2022 ook uitbouwen tot een kennisplatform voor onze lidorganisaties, trainers en coaches. Het kennisplein op de vernieuwde website is daarvan een eerste, bescheiden voorproefje.  

Vernieuwde website wandel.nl

Wandel.nl is en blijft ons inspiratieplatform voor wandelaars. De website heeft een frisser uiterlijk gekregen en de link met KWbN is duidelijker zichtbaar. Daarnaast biedt de website meer mogelijkheden voor interactie, die we in 2022 goed gaan benutten. 

Wandel.nl-app

Om verder tegemoet te komen aan de digitale behoeften van wandelaars, is de Wandel.nl-app uitgebreid met een digitaal wandelkilometerboekje en een digitale ledenpas (de Wandelvoordeelpas). Daarnaast biedt hij vanaf januari 2022 de mogelijkheid om wandelavonturen van vrienden te volgen. En uiteraard blijft de app inspireren met de digitale wandelagenda, wandeltips en inspirerende berichten.

Meer over de Wandel.nl-app
Vrouw Met App

Digitale ledenpas

Tot op heden ontvingen onze leden ieder jaar een plastic ledenpas, de Wandelvoordeelpas. Met alle zorgen om het milieu vinden we dat niet meer van deze tijd. Met een digitale ledenpas nemen we onze verantwoordelijkheid. De digitale pas is terug te vinden in de vernieuwde Wandel.nl-app. Daarover informeren we al onze leden per brief in de tweede week van december.

Om de overgang naar een digitale ledenpas te vergemakkelijken, ontvangen KWBN-leden bij deze brief voor 2022 ook nog een papieren pas. Uiteindelijk stappen we volledig over naar een digitale ledenpas, waarbij we rekening houden met leden zonder smartphone.

Volgende stappen

Alle vernieuwingen zijn eerste stappen om KWBN krachtiger aan de buitenwereld te presenteren en wandelaars nóg beter te bedienen. Om onze ondersteunende rol kracht bij te zetten, kijken we in 2022 kritisch hoe we onze belangenbehartiging, ledenservice en contributiemodel op de actuele vraag van wandelaars en wandelaanbieders kunnen aanpassen. Meer daarover lees je in ons Jaarplan 2022. 

Het KWbN Jaarplan 2022 vind je hier