Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Nieuws

Nieuwe update Wandel.nl-app: Wandelvoordeelpas verhuist naar de homepage

Er zijn een aantal nieuwe functionaliteiten gelanceerd in de Wandel.nl-app. Hierdoor vind je jouw wandelvoordeelpas terug op een andere plek dan je gewend bent. Lees er meer over in dit nieuwsbericht.

Header | /app

Zie je de nieuwe functionaliteiten nog niet? Ga dan naar de App Store of Google Play en download de update

Je profiel en wandelvoordeelpas zijn verplaats

Er is een nieuwe update uitgebracht in de wandel.nl-app. Vanaf nu vind je jouw profiel en wandelvoordeelpas niet langer rechtsonder in het menu. Maar direct op de homepage onder het pop-icoontje. Hierdoor heb je nog sneller en gemakkelijker toegang tot al jouw voordelen, statistieken, behaalde badges en gelopen wandelingen.

Ontdek wandelevenementen op de kaart

Op zoek naar een leuke wandeltocht? Je kunt nu door de interactieve kaart bladeren om zo een wandeltocht in de buurt te vinden. Alle tochten uit de Wandelagenda zijn terug te vinden op de kaart. Rechtsonder kun je ook filtering instellen, zo zoek je op basis van jouw favoriete wandelafstand een gave wandeltocht. Of kies een maximale afstand vanaf je huidige locatie.

Daag jezelf uit via verschillende doelen

Blijf jezelf uitdagen door je aan te melden voor verschillende doelen. De app houdt live je voortgang bij. Ontdek welke doelen je kunt aangaan onder uitdagingen in de app. Wordt bijvoorbeeld een echte kilometervreten of is avondwandelaar meer jouw ding?