Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Nieuws

Via Vierdaagse vergroot kans op succesvolle 4Daagse

Op 23 januari 2024 start de inschrijving voor Via Vierdaagse. Dit programma helpt sinds 2008 deelnemers bij een verantwoorde voorbereiding op de 4Daagse. En met bewezen succes! Gemiddeld loopt 93% van de Via Vierdaagse-deelnemers de 4Daagse succesvol uit. Het programma wordt door hen bovendien gewaardeerd met een 8.1.

Hand met smartphone waarop informatie over Via Vierdaagse te zien is

UPDATE: Via Vierdaagse is inmiddels uitverkocht; je kunt nog wel meedoen aan Via Vierdaagse Lite. 

Professioneel programma

Via Vierdaagse is een initiatief van Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN) in samenwerking met Stichting DE 4DAAGSE. “Om optimaal te kunnen genieten van deze unieke wandelervaring, is een goede voorbereiding onontbeerlijk”, vertelt Gijs Janssen, directeur-bestuurder KWbN. “Daarom bieden wij met Via Vierdaagse een professioneel en gedegen voorbereidingsprogramma dat de deelnemers bovendien bij de voorbereiding al het plezier en de voordelen van wandelen laat ervaren.” Het programma is ontwikkeld in samenwerking met professionele wandeltrainers.

Inhoud

Via Vierdaagse-deelnemers krijgen toegang tot een speciale module met trainingsschema’s in de Wandel.nl-app. Ook krijgen zij via deze app wekelijks tips en een toelichting op de training van die week. Daarnaast kunnen de deelnemers met specifieke vragen terecht bij een specialistenteam. Het programma start met een digitale kick-off van wandeltrainer, coach en ervaren 4Daagseloper Bart Putman. Gedurende het programma krijgen de deelnemers tijdens diverse andere webinars meer informatie over de 4Daagse en handige en waardevolle tips voor de voorbereiding. Verder maken ook een gegarandeerd startbewijs voor de 4Daagse en het lidmaatschap van KWbN onderdeel uit van Via Vierdaagse.

Inschrijven

Inschrijven voor Via Vierdaagse was mogelijk vanaf dinsdag 23 januari. Alle plaatsen zijn inmiddels vergeven. 

Via Vierdaagse Lite

Het is ook mogelijk te kiezen voor een ‘light versie’ van het voorbereidingsprogramma. Deelname aan deze light-versie kost €65, KWbN-leden betalen €60. Deelnemers aan Via Vierdaagse Lite krijgen toegang tot de trainingsmodule in de Wandel.nl-app. Ook kunnen zij meekijken met de webinars. Begeleiding door het specialistenteam en een startbewijs voor de 4Daagse zijn niet inbegrepen bij Via Vierdaagse Lite. Voor dit startbewijs moeten zij zelf zorgen. Inschrijving voor Via Vierdaagse Lite is mogelijk via www.viavierdaagse.nl of (als de inschrijving voor de 4Daagse is gestart) rechtstreeks via het inschrijfformulier voor de 4Daagse op www.4daagse.nl.