Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Nieuws

Vraag financiële compensatie aan!

Mis je als gevolg van de coronamaatregelen veel inkomsten en/of heb je moeite om je vaste lasten te betalen? Ga dan na of je in aanmerking komt voor één van de compensatieregelingen van de Rijksoverheid. NOC*NSF heeft de verschillende regelingen voor sportverenigingen en –stichtingen in kaart gebracht in het online dossier ‘Vraag financiële compensatie aan voor jouw sportclub!’

Het online dossier geeft op hoofdlijnen een beeld van ‘De financiële keten van de sportclub’. Die laat zien welke financiële relaties er kunnen zijn tussen sporter, sportclub en sportbond en hoe die met elkaar samenhangen.

Centraal in beeld staat een Begroting. Daarin staan de kostenposten waarvoor de overheidsregelingen bedoeld zijn. Direct onder de Begroting zijn de loketten van de verschillende regelingen (TASO, TVS, NOW, TVL en SWS) afgebeeld.

Snel weten voor welke regeling(en) je in aanmerking komt? Ga dan naar het online dossier en klik op de begrotingsposten en de loketten. De informatie over de regelingen wordt continu geactualiseerd, dus kom regelmatig terug om te zien of er nieuwe mogelijkheden zijn.

Infographic compensatieregelingen voor sportverenigingen

Maak gebruik van de mogelijkheden

et op: de compensatieregelingen zijn er niet voor niets; het is belangrijk dat je er als sportvereniging of –stichting gebruik van maakt. Blijf aan je betalingsverplichtingen voldoen, ook richting je sportbond, en vraag daarvoor vervolgens compensatie aan. Alleen op die manier houden we de complete schade voor de hele sportketen zo beperkt mogelijk. 

Meer informatie
Kabinet verlengt en verruimt  steunpakket voor de sport
Online dossier 'Vraag financiële compensatie aan voor jouw sportclub!'