Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Nieuws

Begin 2023 goed

Als lid van KWbN zit je goed! Ook in 2023 krijg je op vertoon van jouw Wandelvoordeelpas €1 korting op wandeltochten en zelfs €5 korting op de 4Daagse Nijmegen en de Vierdaagse Apeldoorn. En er is meer ledenvoordeel…

Wandelaar Brug

Bevestiging 

Je vindt jouw Wandelvoordeelpas in de Wandel.nl-app. Daarnaast krijgen alle leden een bevestiging van hun lidmaatschap per e-mail/brief. Beschik je niet over een smartphone met de Wandel.nl-app, dan kun je deze e-mail/brief tonen om korting op wandeltochten te krijgen. 

Alle ledenvoordelen 

Naast de korting op tochten, ontvang je als lid nog meer voordeel. Wat te denken van tot wel €50,- korting op een wandelvakantie van Oad of €5 korting op de 4Daagse Nijmegen. Klik hier voor het totale overzicht van ledenvoordelen. 

Digitale Wandelvoordeelpas 

Open de Wandel.nl-app eens en bekijk jouw Wandelvoordeelpas 2023. Je vindt deze onder ‘Profiel’ (rechts onder in de balk). Zie je jouw Wandelvoordeelpas nog niet, maar ben je wel lid? Dan moet je jouw pas nog koppelen. Klik op de knop ‘Wandelvoordeelpas koppelen’ en volg de stappen. Jouw relatienummer vind je in de bevestigingse-mail (of brief) die je in de eerste week van januari ontving. Lukt het koppelen niet, kijk dan eens bij www.wandel.nl/app/faq. Of neem contact op met KWbN via 024-3655575 of info@kwbn.nl.  

Afbeelding van een wandelaar met een smartphone
(Foto: © Shutterstock)

Loop geen voordeel mis 

Ben je geen lid, maar wil je geen voordeel mislopen? Bekijk dan de KWbN lidmaatschappen. Er is voor iedere wandelaar een lidmaatschap op maat (al vanaf €20 per jaar).  

Klik hier voor meer informatie over de KWbN lidmaatschappen. 

Ga de uitdaging aan 

Heb je de Wandel.nl-app geopend? Kijk dan ook eens naar de 30-dagen-wandel challenge: #Wandelmaandje. Wandel elke dag een ommetje van minimaal 2 kilometer en maak kans op een mooie prijs. Doe jij ook mee? Zo begin je het jaar zeker goed.