Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Fiero bij jouw Avond4daagse

Vorig jaar introduceerden we Fiero als de officiële mascotte van de Avond4daagse. En dit jaar komt Fiero - op veler verzoek - echt tot leven! We bieden je de mogelijkheid een officieel Fiero-mascottepak te huren of te kopen.

Fiero op straat met kinderen

Huren

Met een kwalitatief hoogwaardig pak krijg je de mogelijkheid om Fiero tijdens jouw Avond4daagse rond te laten lopen. Je kunt het pak tegen kostprijs huren. Daarbij geldt overigens wel: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Dus heb je interesse? Laat het ons zo snel mogelijk weten door een mail te sturen naar info@avond4daagse.nl. Vermeld hierin ook op welke dag(en) je het pak wil huren en waar jouw Avond4daagse plaatsvindt.

Kopen

Wil je vaker gebruik maken van het Fiero-pak en ervan verzekerd zijn ​​​​dat je het pak de hele Avond4daagse kunt gebruiken? Dan kun je ook via ons zelf een Fiero-pak aanschaffen. Dankzij onze goede afspraken met de leverancier kunnen we de kosten laag houden. Interesse? Laat het ons dan ook - in verband met de levertijd - zo snel mogelijk weten door een mail te sturen naar info@avond4daagse.nl.

NB Om de herkenbaarheid en uitstraling van Fiero te bewaken, is het niet mogelijk zelf een Fiero-pak of andere uitingen te laten maken.