Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Handboek Avond4daagse is vernieuwd

Ken jij het Handboek Avond4daagse al? Hierin vind je praktische tips en informatie die je helpen bij de organisatie van jouw Avond4daagse. Onlangs is het handboek geüpdatet. Naast geactualiseerde informatie zijn er ook een aantal nieuwe onderwerpen toegevoegd. Wist je dat het handboek ook behulpzaam kan zijn voor organisaties die al ervaring hebben met het organiseren van een Avond4daagse?

Afbeelding Handboek Avond4daagse met eronder diverse foto's van de Avond4daagse

Nieuw

In het Handboek Avond4daagse wordt uitgelegd waar je tijdens de organisatie van jouw evenement aan moet denken: van de eerste voorbereidingen tot de Avond4daagse zelf en de evaluatie. Met de update van dit naslagwerk vind je er nu ook informatie over onder andere online inschrijven en betalen, de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR) en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).  

Aanvragen

Ook als je al jaren een Avond4daagse organiseert, kan het handig zijn het handboek eens in te kijken. Het informeert je ook over actuele wet- en regelgeving. En het kan je zomaar op nieuwe ideeën brengen. Wil je het vernieuwde Handboek Avond4daagse ontvangen? Stuur een mail naar: info@avond4daagse.nl en we sturen het je zo snel mogelijk toe.