Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Maak kennis met …

Ook dit jaar brengen we samen met jou weer zoveel mogelijk kinderen in beweging met de Avond4daagse. Om het voor kinderen nog leuker te maken én om ze nog meer gevoel bij en binding met de Avond4daagse te geven, ontwikkelden we een nieuwe digitale mascotte. Een zogenaamde “avatar”. En daarmee hebben we geweldige plannen. Natuurlijk laten wij jou als Avond4daagse organisator als eerste kennismaken! Dus lees snel verder.

Afbeelding contouren nieuwe Avond4daagse avatar met een vraagteken

Voorpret

De avatar is speciaal ontworpen om de waarden van de Avond4daagse op een leuke manier over te brengen op de kinderen. We zetten de avatar online in tijdens de Avond4daagse, maar heel nadrukkelijk ook voorafgaand. Zo vergroten we de voorpret voor de deelnemers. Zij gaan de digitale mascotte tegenkomen op de landelijke kanalen van Avond4daagse. Maar jij kunt hem ook gebruiken in jouw eigen middelen. Daarover vertellen we je later meer.

Goede band

Bij de ontwikkeling van de avatar hebben we ook Avond4daagse-deelnemers betrokken. De digitale mascotte is er immers voor de kinderen. Dus logisch dat we ook hen om hun mening hebben gevraagd. Het is de bedoeling dat de kinderen echt een band krijgen met deze vrolijke snuiter. Zo krijgen de deelnemers nóg meer gevoel bij de Avond4daagse.

Jongetje met mobieltje in zijn hand
Foto: Lotte Sprenger

Winactie

Samen met alle organisatoren laten we de kinderen binnenkort kennismaken met deze digitale avatar. Dat doen we door twee toffe winacties te organiseren! Binnenkort ontvang je meer informatie over de lancering. En ontvang je materialen die ook jij kunt gebruiken in jouw communicatie.

Digitale speeltuin

De bekendmaking van de avatar is de start van een nieuwe digitale campagne om de Avond4daagse nog meer bekendheid te geven (en jouw evenement nog meer deelnemers). De aankomende jaren creëren we een unieke digitale speeltuin voor kinderen rondom de Avond4daagse. Een digitale plek die kinderen uitnodigt het hele jaar samen buiten te bewegen en spelen met elkaar. Met als hoogtepunt: de lokale Avond4daagse georganiseerd door jou!

Wil je tot de lancering van onze nieuwe avatar vertrouwelijk omgaan met dit nieuws en het beeld?