Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Mee met de tijd – verandering in inhoud ondersteuningspakket

Grote kans dat de torenhoge inflatie ook voor jouw organisatie een extra uitdaging vormt bij het organiseren van jouw Avond4daagse. Uiteraard hebben we gekeken hoe we jou het beste kunnen helpen.

Gekleurde getekende handen in de lucht

Verandering ondersteuningspakket

Aangezien de medaille voor deelnemers een heel belangrijk onderdeel vormt van de Avond4daagse, hebben we ons best gedaan de prijs hiervan niet te laten stijgen ondanks de stijging van de grondstofprijs. Daarnaast willen we als maatschappelijke organisatie ook ons steentje bijdragen op het gebied van duurzaamheid. Deze twee onderwerpen leidden ertoe dat we besloten in 2023 een wijziging door te voeren in de opzet van ons ondersteuningspakket.

  1. Voorheen ontvingen Avond4daagse organisaties gratis gedrukt promotiemateriaal. Dit materiaal bieden we in 2023 aan tegen kostprijs. Dit gedrukte materiaal vullen we aan met een uitgebreid gratis digitaal promotiepakket. Hiermee willen we de inzet van duurzame (online) promotie stimuleren. Een manier van communiceren die bovendien ook helemaal past binnen de huidige tijd.
  2. Het bedrag dat gebudgetteerd was voor het gedrukte promotiemateriaal, investeren we in de kosten voor de medailles. Concreet betekent dit dat de medailleprijs niet alleen niet hoger wordt, maar zelfs daalt! De prijs per medaille bedraagt in 2023 € 2,00 incl BTW (in 2022: € 2,20).

Haalbaar

Ons inziens blijft met deze wijziging de Avond4daagse voor organisatoren in Nederland financieel haalbaar en kunnen we zo met elkaar ook in 2023 zoveel mogelijk kinderen in beweging brengen.